Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
12 months ago

Re: NFS Unbound się nie uruchamia

Dzięki za odpowiedź @Voxerden i sprawdzenie dotychczasowych kroków. 

Czy w momencie uruchamiania NFS EA app jest uruchomione w tle, czy uruchamia się wraz z grą? 

Sprawdź czy problem będzie powtarzał się jeśli uruchomisz samą aplikację EA app, po czym uruchomisz NFS. 

Sprawdziłbym również czy problem pojawia się również po zmodyfikowaniu ustawień kontroli konta użytkownika: 

Jak włączyć lub wyłączyć funkcję Kontrola konta użytkownika - Microsoft Community

Możesz je całkowicie wyłączyć, lub wybrać opcję zawsze powiadamiaj i zatwierdzić monit o wprowadzaniu zmian na dysku w czasie uruchamiania gry. 

4 Replies

• WItam, mam ten sam problem co kolega wyżej, tez mam gre na steam robiłem czyścenie pamięci na steam i ea, robiłem modyfikowanie ustawień kontroli konta użytkownika Dodałem tez EA app i aplikację Steam do wyjątków w ustawieniach Windows Defender. Nic nie pomaga. Gra pokazuje ze się uruchamia po chwili pokazuje się ea i niby ładuje gre po czym się wyłącza prze aplikacje ea to sam. Proszę o pomoc

• Niestety nie działa dalej, to się za kazdym razem pokazuje przez półsekundy

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,517 PostsLatest Activity: 19 hours ago