xVerdalio6 years agoAPEX Crash black screen - POMOCY Witam ! Specyfikacja laptopa: CPU: Intel i7 5500U GPU: nVidia Geforce 940M 2GB 😕 HDD: 1TB (po zainstalowaniu gry 737GB wolnych) RAM: 8GB Ustawienia: Ustawienia w grze: LOW Ustawienia Geforc...Show More
Rafuszka6 years agoStart/Ustawienia/Aktualizacja i Zabezpieczenia/Rozwiązywanie Problemów/Zasilanie Może to pomoże.
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago2,464 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago2,464 Posts
Recent Discussionserror 0x8000002 Hej ludzie Mam problem nie grałem może z 4 miesiące później próbuje wejść do gry i za każdym razem wyskakuje ten sam error . Gra bez względu czy na steram czy na Ea App ciągle ten sam problem ...Gra "apex legends" wyłącza się bez żadnego kodu błędu Gdy gra się włącza pojawia się okno gdzie pisze Easy Anti Cheat. Po inicjalizowaniu piszę oczekiwanie na grę i po tym okno się zamyka i gra się wyłącza nawet do menu nie wchodzi tylko od razu wychodz...Crash gry podczas grania Xrazy Witam serdecznie mam problem z Apexem Legend, podczas grania w grę do jakiegoś momentu wywala mi grę do pulpitu bez żadnej informacji typowy "crash'' gry. wchodzę i po kilku nastu minutach to samo, m...Problem z zarejestrowaniem się Witam mam problem z zarejestrowaniem sie, nigdy nie grałem w tą grę i nawet konta na EA nie miałem a gra mi się karze zalogować i wyskakuje mi okno weryfikacji dwuetapowej na nie znanego mi maila. ...Nieregularne mikrościęcia Witam, mam problem podczas rozgrywki w Apex legends z mikrościęciami i wykorzystywaniem chwilowym procesora na 100%. Problem nie występuje przy każdym uruchomieniu gry, czasami 1 uruchomienie po włąc...