Forum Discussion

KingRafiks's avatar
7 years ago
Solved

Apex legends launcher

Nie  moge uruchomic gry wyskakuje ten bład.

• KingRafiks's avatar
    KingRafiks
    7 years ago

Naprawiłem jedyne co trzeba było zrobić to ściagnąc te akulizacje które mówiłeś żeby odinstalować, temat do zamkniecia.

Pozdrawiam

5 Replies

• Mógłbyś mi napisać specyfikację swojego komputera? Błąd który się pojawia odnosi się do referenced memory w momentach gdy Twoje CPU i GPU przestaje wyrabiać i brakuje pamięci.

• KingRafiks's avatar
    KingRafiks
    7 years ago

Windows 8.1 64 bity

Procesor i7 2600 3.40 

ram 8 gb

Gtx 780

Potrzeba coś jeszcze?

• Spróbuj dopisać -high -refresh 60 -GameTime.MaxVariableFps X a w miesjce X wstaw częstotliwość z jaką odswieża Ci się monitor.

Dodatkowo usuń z komputera dwie aktualuzacje windowsa o numerach KB3173424 oraz KB3172614, pomogło to wielu osobom ponieważ te aktualizacje powodują błedy

• KingRafiks's avatar
    KingRafiks
    7 years ago
    Dodałem -high -refresh 60 -GameTime.MaxVariableFps 144 do pocji uruchamiania apexa w origin niestety nie pomogło. A aktulizacji windowsa nie mam o tych numerach
  • KingRafiks's avatar
    KingRafiks
    7 years ago

Naprawiłem jedyne co trzeba było zrobić to ściagnąc te akulizacje które mówiłeś żeby odinstalować, temat do zamkniecia.

Pozdrawiam

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,410 PostsLatest Activity: 19 hours ago