Forum Discussion
Witam, ostatnio zainstalowalem sobie Apex Legends, gra przyjemna wszystko super ale mam 3 problemy. Po pierwsze ciagle wywalajacy bad_module_info po ktorym gra po prostu przestaje dzialac. Probowalem wylaczyc optymalizacje pelnego ekranu (czy jak to tam po Polsku sie nazywa), oraz wlaczac jako administrator. Dodam, ze blad ten wystepowal u mnie wczesniej w innych produkcjach EA. Moj drugi problem to zacinajaca sie myszka, jest to pewnie wina 100% zuzycia procesora, wiec najpierw wolalbym zalatwic moj pierwszy problem. Dorzucam takze dxdiag.
- kreatora7 years agoHero (Retired)
@eluwasiema
Na moje masz za malo miejsca na dysku. Do ścinania myszki ma to sie nijak ale do przestajacej dzialac gry i owszem. Teoretycznie na C dysku nasz prawie 10 GB ale sie zaladują temporary files to tam praktycznie bedzie zero miejsca. Moze czysc dysk regularnie z tych plikow?- MattiuDefo7 years agoHero+
- 7 years ago
Jedyne co w nim znalazłem to ludzi wyzywających EA (czy zasłużenie czy nie, nie komentuje), ponieważ nie rozwiązano jeszcze tego problemu. Nienawidzę takiego odsyłania, wystarczy skopiować jedną wiadomość, bo czasem naprawdę trudno znaleźć w stosie obelg.
- 7 years ago
Nawet gdy miałem pusty dysk C problem występował. W poprzednich grach tak samo.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 13 days ago
- 31 days ago
- 31 days ago