Forum Discussion

PapaGruBy's avatar
11 months ago
Solved

Cofnięty progres po patchu 02.04.24

Cofnęło mi progres o 22 poziomy i zabrało mi 3 z 5 heirloomów które miałem proszę o pomoc, wyzerowało mi też i odebrało kupioną przepustkę także * EA GAMES 

• OZNACZONE JAKO ROZWIĄZANIE DLA ZWIĘKSZENIA WIDOCZNOŚCI. SPRAWA JEST NADAL OTWARTA. 

Cześć wszystkim,

Dziękujemy za zgłoszenia! Zdajemy sobie sprawę, że wiele kont straciło swój postęp i obecnie jest już prowadzone dochodzenie w tej kwestii.

Będziemy dostarczać więcej aktualizacji w tym wątku, gdy będą one dostępne. Dziękujemy za waszą cierpliwość.

Update z platformy X:

Aby rozwiązać problem utraty danych konta, tymczasowo wyłączamy usługę @PlayApex i
    serwery są offline. Bez obaw! Wdrażamy szybką poprawkę, aby przywrócić postępy i zawartość na dotkniętych kontach, ale gracze nie będą mogli połączyć się z grą w tym czasie.

Najnowsze newsy @Respawn:

Wdrożono poprawkę i serwery są z powrotem online! Wciąż trwają prace na przywróceniem postępów. 

Pełen wpis znajdziecie na platformie X.

76 Replies

• witam mam ten sam problem.

stracilem 4letnie konto na ktorym mialem wiele legendarnych skinów, cherluma do octane, 270lvl jakos i wsyzstkie postacie.

nie wiem co w tam w EA robiąale lepiej aby przywrocili konta nie tylko mi ale tez innym graczą. 

• MrCinkowsky's avatar
    MrCinkowsky
    11 months ago
    @This_Kroquet Obiecałem napisać o ile czegoś się dowiem. Kilka postów wyżej pojawiła się odpowiedź community menagera na podobny problem do mojego, gdzie został podany link do specjalnego formularza ze zgłoszeniem utraconej zawartości. Po wypełnieniu go otrzymałem informacje zwrotną na moj email, ze sprawie został nadany numer i wkrótce skontaktuje się ze mną ich doradca (aby dołączyć do rozmowy mam wejść w link i podać hasło z emaila). Niestety po wejściu w link zostaje odesłany do błędnej pętli, która prowadzi mnie do poradnika lub cofa do kroku 1.

W formularzu jedyne co mogłem umieścić to screenshot z apki whatsup, na którym pochwaliłem się ziomkowi, że wypadł mi heirloom. Na 2 screenshotach była data i godzina (kilka minut przed awaria i resetem konta). Zdaje sobie sprawę, że przez devsów moge być postrzegany jak potencjalny naciągacz. Jako wieloletni gracz chciałbym wiedzieć czy coś z tym zrobia i czy heirloom, co mi wypadł nie zresetował mi licznika paczek do następnego gwarantowanego (500 paczek). Poprzedni wypadł mi 23.08.2022 wg danych z screenshota. Więc znowu czekać 2 lata na kolejny to trochę bez sensu.

Odpowiedzi od żadnego community menagera nie dostałem, ani na żaden z wysłanych maili. Ich obsługa klienta (support) jest jednym z najgorszych z jakimi się spotkałem w swojej 18 letniej historii jako gracz.

jak coś się jeszcze zmieni napiszę aktualizacje.

a jak u was odzyskaliście już konta?
  • @MrCinkowsky Z tym że wpadłeś w pętle odsyłania między linkami to nawet mnie nie dziwi,bo tylko na tych stronach jest to tak nagminne. Nie mniej mam nadzieję że chociaż na maila dostaniesz jakiekolwiek info czy coś się ruszyło. Życzę wytrwałości i cierpliwości i czekam na kolejne info. Mimo to wszystko dobrze że chociaż otrzymałeś jakiś kontakt ze strony firmy i mam nadzieję że rozwiążą ten problem w satysfakcjonujący sposób.
  • MrCinkowsky's avatar
    MrCinkowsky
    10 months ago

Kolejna aktualizacja. Dostałem email z ankietą, w którym zapytali o opinie czy ich system pomocy mi się przydał. Ponad to moja sprawa została zamknięta bez jakiejkolwiek odpowiedzi od supportu.

• MrCinkowsky's avatar
    MrCinkowsky
    10 months ago

Ostatnia moja aktualizacja w temacie. Dostałem w końcu email zwrotny od supportu, z którego dowiedziałem się, że gdyby potrafili do dawno by mi przywrócili heirloom razem z odzyskanym progresem po awarii. Niestety nie sa w stanie. Poniżej w załączniku wrzucam screen z maila. Wszystkim innym życzę rozwiązania swoich spraw, a sam mam nadzieję, że więcej nigdy nie będę zmuszony do kontaktu z supportem. 3majcie.sie

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,400 PostsLatest Activity: 4 days ago