Forum Discussion

WeeDu420's avatar
6 years ago

Crash gry powód:Game Security Violation Detected

Witam , dzisiaj jak minimum raz dziennie dostaje crasha gry i wyskakuje mi taki komunikat od Easy Anti Cheat: game security violation detected,ale to było by nic gdyby w tym sezonie za takie błędy NIE DOSTAWAŁO SIĘ KAR... Bo ani razu nie wyszedłem ze swojej winy A następny crash i bede mial bana na 20 minut...   

Ktoś ma jakieś rozwiązanie na to? Bo nie chce ryzykować i dostać kolejnej kary

4 Replies

• Witaj !

Podczas gry wyłącz swoją przeglądarke oraz defendera / antywirusa, lub dodaj pliki gry oraz Origin do wyjątków.

Może być to spowodowane oprogramowaniem RGB lub innych programów tego typu. Jeśli takowe posiadasz to je wyłącz. 

Uruchamiaj grę z poziomu biblioteki Origin a nie z pulpitu.

Sprawdź czy w menedżerze zadań nie ma ukrytego procesu gry.

Udaj się do folderu gry a następnie EasyAntiCheat - EasyAntiCheat_Setup i uruchom naprawę.

Pozdrawiam

• Robiłem na pewno to naprawianie EasyAntiCheata ale no nie pomogło bo wczoraj mi znowu ten błąd wskoczył na zmianę z innymi błędami tej pięknej gry bo tak minimum raz dziennie mi się apex zawiesi albo crasha po prostu dostane. Dla tego już nie gram rankedów bo nie mam zamiaru znowu mieć pecha i dostać karę na kilkanaście godzin, 

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,446 PostsLatest Activity: 5 days ago