Engine Error 0x887A0006 - DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG
Produkt: Apex Legends
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti Gaming OC
Podaj ilość pamięci RAM w GB GoodRam IRDM PRO, DDR4, 32 GB
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? KIO1984P
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe.
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy) każdą
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy) każdą
Gdzie pojawił się problem? W meczu
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. każdej
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. każdej
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Nie
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? wszystkie, które do tej pory grałem
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) po patchu z dnia 02.03.2022 z godz. ok. 20:00
Jak często występuje ten problem? 100%
Jak duży jest problem? Znaczny wpływ na rozgrywkę
Co się dzieje? zamyka gre i pojawia sie komunikat "Engine Error 0x887A0006 - DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG........"
Co powinno się stać? nie powinno zamykać gry
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? nie wiem
Zamyka grę niezależnie od tego co robię i jaka postacią gram, czasami 2 lub 3 razy w jednej grze, niezależnie czy to BR, arena, rankingowe gry - po prostu wyrzuca mnie do pulpitu zamykając grę. Problem pojawił się po wczorajszym "micro patchu" - przed patchem grałem całe 2h na mapie Królewski Kanion od 17:30 do 19:30 i było wszystko ok. - zrobiłem 0,5h przerwy, pobrałem patch i w każdej grze zaczęło mnie wyrzucać. Wcześniej nigdy nie miałem tego typu problemów.