Forum Discussion
3 years ago
Witam.
Wiadomo cos moze kiedy wyjdzie latka naprawiajaca freezowanie gry na nowej mapie? Na forum steam gry liczbe osob z tym problemem mozna liczyc w tysiacach bo gra jest wogole nie grywalna
- 3 years ago@smoGu26 Mam to samo. W randomowym momencie po prostu gra staję i jedyne co mogę zrobić to wyłączyć ją z pozycji menadżera zadań - co nie zawsze wiąże się z powrotem do gry bo sesja się zamyka i wywala mnie ze składu. Na originie jako tako działało ale na steam co chwilę.
- 3 years ago
No wlasnie u mnie jest tak ze czasami zagram z 2 mecze normalnie a w 1 to potrafi mnie zawiesic nawet z 5 razy :/ i wlasnie robie tak samo jak Ty.
- 3 years ago
mam ten sam problem, patch do sterowników * daje o ile kiedyś komuś pomogło takie rozwiązanie w jakiejkolwiek grze XD. Tryb zgodności z Windows 8 też nic nie daje. I na steamie i na originie zdążę wylądować i gg, gra frezuje. Jedyne rozwiązanie to menedzer zadań. Antywirusa nie używam.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,446 PostsLatest Activity: 3 days ago
Recent Discussions
- 8 days ago
- 25 days ago
- 25 days ago