Forum Discussion
6 years ago
@MurderInkPL W ogóle ta logika , masz np 60 pkt na plusie w rankingowym meczu, wywala Cię na 2,3 minuty przed końcem meczu i dostajesz karę. Teraz na logikę, kto wyszedłby z meczu będąc blisko wygranej z dodatnim stanem punktowym? ;-) Przecież widać jakie to jest naciągane...
6 years ago
@TwardyBiceps ilo wątkowy masz procesor?
- 6 years ago@MurderInkPL i5 6600 - 4 rdzenie i wątki.
- 6 years ago
W tym momencie otrzymałem 45 minut kary...
- 6 years ago
@TwardyBicepsa jaki masz ustawiony format dźwięku w zaawansowanych? 44100 Hz? To jednak nie to... Dziś to wyrzuciło mnie z 3 razy... Także błąd przybiera na sile :D. Kara 90 min. Doczytałem również na ENG forum, że problem jest ogromny dlatego nikt z EA mi nie odpisuje? 😉
Jeden z forumowiczów polecił rozwiązanie:
Step one:
Unistall Apex.
Step two:
Play something else.
Tak poważnie to mam nadzieję, że wszystkie osoby, które kupiły przepustkę i nie mogą jej wbijać dostaną rekompensatę...
- 6 years ago@MurderInkPL Wierzysz w to ? bo ja nie, tydzień minął a oni dalej nic z tym nie robią czy oni serio maja aż taka wiele par lewych rąk ? ja już przestałem grac rankedy bo szkoda nerwów, zazwyczaj jest tak ze gram zwykłe godzinę dwie odpalę rankeda jeb od razu crash ehh szkoda strzępić ryja
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,447 PostsLatest Activity: 11 hours ago
Recent Discussions
- 11 hours ago
- 16 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago