Rafuszka7 years agoNaprawa gry Apex Legends | Mniej CRASH-yWitam serdecznie! Nagrałem krótki filmik w którym pokazuje jak ograniczyłem wywalanie, crashowanie z gry Apex Legends o jakieś 80% Polecam! https://youtu.be/jC6NFtrUKos
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 14 hours ago2,477 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 14 hours ago2,477 Posts
Recent DiscussionsProblem z załadowaniem gry Codziennie gdy pierwszy raz odpalam apexa, gra zatrzymuje się na tym ekranie ładowania, po kilku godzinach gdy ponownie ją włączę problem ustaje do końca dnia Brak śladu szybowania w Apex Legends Witam, ostatnio zauważyłem że znikł mi ślad szybowania z Sezonu 17 w którym miałem Mastera/Mistrza chciałbym odzyskać ten ślad gdyż spędziłem bardzo dużo czasu w grze aby to osiągnąć, proszę pilnie...... nie mogę usunąć wpisu ze strony więc usuwam treść :P Wieczne problemy Apex Witam, zacznę od razu. Notorycznie dobiera mi graczy, którzy grać zespołowo nie potrafią. Jak widać na załączonym pliku ja mam platynę, drugi ma złoto a trzeci srebro. Tak ma wyglądać dobieranie grac...Aktualizacja Wyłom uniemożliwia gre Hej, od ostatniego podziału sezonu, logując się do apexa nie jestem w stanie nic zrobić Jedyne co to ustawienia i tyle ale one nawet się nie zmieniają Gdy staram się odpalić strzelnice to ładuje s...