RafuszkaNot applicable7 years agoNaprawa gry Apex Legends | Mniej CRASH-yWitam serdecznie! Nagrałem krótki filmik w którym pokazuje jak ograniczyłem wywalanie, crashowanie z gry Apex Legends o jakieś 80% Polecam! https://youtu.be/jC6NFtrUKos
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 days ago2,485 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 days ago2,485 Posts
Recent DiscussionsBrak przedmiotów kosmetycznych Witam, Po kilku letniej przerwie od gry, postanowiłem wrócić tylko tym razem na platformie steam. Wcześniej grałem na konsoli PS4. Gdy wszedłem do gry nie było żadnych skórek do legend czy broni. Za...Ban mimo że odwołanie się powiodło Kilka dni temu dowiedziałem się że mam bezterminowego bana w apexie za rzekome cheatowanie. Najlepsze jest to że wtedy już od dawna nie grałem w apexa. Po pierwszym odwołaniu stwierdzono że ban jest ...problem z odlaczeniem konta steam od ea chcialem pograc na koncie steam w apex legends ale jestem na koncie do ktorego nie mam juz dosteony w sensie do konta ea a na steam nie ma mozliwosci odlaczenia czy jest szansza zeby rozlaczyc te ...ban na hwid Czy jest szansa na dostanie unbana kiedy ma sie bana na hwid? Błędy wizualne Cześć mam problemy z apexem. Zauważyłem je dopiero przedwczoraj. Im dłużej trwa sesja gry tym więcej bugów wizualnych mam. Po resecie gry większość znika, a za 30 minut są z powrotem. Zacznę od tego,...