Forum Discussion

Mrs_Darkness_15's avatar
5 years ago
Solved

Problem gry na mapie Skraj Świata

Witam

Mam problem dotyczący gry, kiedy mapą jest Skraj Świata zawsze mnie wyrzuca z całej gry prędzej czy później. Na mapie Królewski Kanion wszystko działa poprawnie. Na strzelnicy również. Próbowałam zmiany internetu ,ale nie pomogło. Użycie nardzędzia Origin do napawy gry również okazało się bezskuteczne. Gra oraz System jest zaktualizowany do najnowszej wersji.  Gra nigdy nie pokazuje komunikatu błędu ,Origin również. Proszę o pomoc.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 years ago

Hej @Mrs_Darkness_15 

W pliku DxDiag brakuje informacji na temat procesora w który wyposażony jest Twój komputer.

Sterowniki do karty graficznej (R9 M375) zdają się być niezaktualizowane: 

Driver Date/Size: 06.08.2015 02:00:00, 1472992 bytes

Nowy sterownik możesz pobrać stąd. Niestety nawet po aktualizacji sterownika, nie możemy zagwarantować płynnego działania gry z racji tego, że Twoja karta jest poniżej minimalnych wymagań gry.

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @Mrs_Darkness_15 

W pliku DxDiag brakuje informacji na temat procesora w który wyposażony jest Twój komputer.

Sterowniki do karty graficznej (R9 M375) zdają się być niezaktualizowane: 

Driver Date/Size: 06.08.2015 02:00:00, 1472992 bytes

Nowy sterownik możesz pobrać stąd. Niestety nawet po aktualizacji sterownika, nie możemy zagwarantować płynnego działania gry z racji tego, że Twoja karta jest poniżej minimalnych wymagań gry.

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 19 hours ago
2,464 Posts