TruntaaSeasoned Newcomer1 year agoProblem z graniem Po włączeniu gry pojawia mi się komunikat i nie wiem co z tym mogę zrobić. obraz_2025-05-14_183519601.png232 KBobraz_2025-05-14_183535944.png32 KB
TruntaaSeasoned Newcomer to EA_Pulsar1 year agoWydaje mi się że tak bo w opcjach nie mam możliwości zmiany
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago2,492 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago2,492 Posts
Recent DiscussionsNie mogę załadować się do gry Witam, po najnowszej aktualizacji z nowym anti-cheatem, kiedy odpalam grę, ekran ładowania kręci się w nieskończoność. Problem z Audio Witam, w egzekucji Caustica "Strike Three" istnieje brak dźwięku kroków, oryginalnie egzekucja ma dźwięk 3 kroków caustica, aktualnie istnieją tylko 2. https://www.youtube.com/watch?v=NBZe7CmBLLo 1...Brakuje Głosu podczas emotki szybowania valkirii [while Inflight Entertainment] "Skies belong to me, but the first round's on you! Woo!" w angielskim W Polskim nazywa sie "Rozrywka podczas lotu". Brakuje kwestii glosowej Reaktywne skórki broni nie działają podczas meczów, ale działają na strzelnicy Gram w Apex Legends na PC przez Steam. Reaktywne skórki broni działają prawidłowo na strzelnicy — po zdobywaniu zabójstw broń zmienia swój wygląd i pojawiają się odpowiednie efekty. Problem występuje...Brak przedmiotów kosmetycznych Witam, Po kilku letniej przerwie od gry, postanowiłem wrócić tylko tym razem na platformie steam. Wcześniej grałem na konsoli PS4. Gdy wszedłem do gry nie było żadnych skórek do legend czy broni. Za...