Forum Discussion
7 Replies
- Truntaa17 days agoSeasoned Newcomer
Dziwne dla mnie jest to, że jak włączę internet z telefonu normalnie mogę się z serwerami apexa połączyć ale niestety nie da się na nim grać przez słabą jakość internetu.
- Truntaa18 days agoSeasoned Newcomer
Próbowałem, bez zmian niestety.
- EA_Kalina18 days ago
Community Manager
Sprawdź działanie gry w czasie, kiedy zamiast Wi-Fi korzystasz z połączenia kablem Ethernet.
Wypróbuj także inny system nazw domenowych (DNS):
Twój operator Internetu (ISP) przekłada adresy internetowe ze zrozumiałych dla ludzi (np. help.ea.com) na zrozumiałe dla komputerów (ciąg cyfr) za pomocą czegoś w stylu odwrotnej książki telefonicznej zwanej systemem nazw domenowych.
Jeśli coś jest nie tak z DNS, z którego korzystasz, możesz mieć ogromne problemy z połączeniem internetowym.
Zmiana na inny DNS to techniczna sztuczka, która może pomóc ci, jeśli twój DNS zawodzi.
Oto kilka darmowych opcji, jeśli chcesz dokonać zmiany:
EA nie jest właścicielem i nie prowadzi Google DNS ani Open DNS i nie może w żaden sposób modyfikować ich stron ani używanych przez nie systemów. Użytkownik korzysta z tych stron i ich serwerów DNS na własną odpowiedzialność.
- Truntaa19 days agoSeasoned Newcomer
Wydaje mi się że tak bo w opcjach nie mam możliwości zmiany
- EA_Pulsar19 days ago
Community Manager
A czy na Twoim koncie, włączona jest opcja cross-play?
- Truntaa19 days agoSeasoned Newcomer
Tak próbowałem nic to nie daje
- EA_Pulsar19 days ago
Community Manager
Hej Truntaa a czy próbowałeś już zrestartować router lub PC aby połączyć się ponownie? Zamknij też pozostałe aplikacje działające w tle i sprawdź ponownie.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 7 hours ago
- 5 days ago
- 5 days ago
- 14 days ago