Forum Discussion

Truntaa's avatar
Truntaa
Seasoned Newcomer
20 days ago

Problem z graniem

Po włączeniu gry pojawia mi się komunikat i nie wiem co z tym mogę zrobić.

7 Replies

• Truntaa's avatar
    Truntaa
    Seasoned Newcomer
    17 days ago

Dziwne dla mnie jest to, że jak włączę internet z telefonu normalnie mogę się z serwerami apexa połączyć ale niestety nie da się na nim grać przez słabą jakość internetu.

• Truntaa's avatar
    Truntaa
    Seasoned Newcomer
    18 days ago

Próbowałem, bez zmian niestety.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 days ago

Sprawdź działanie gry w czasie, kiedy zamiast Wi-Fi korzystasz z połączenia kablem Ethernet.

Wypróbuj także inny system nazw domenowych (DNS):

Twój operator Internetu (ISP) przekłada adresy internetowe ze zrozumiałych dla ludzi (np. help.ea.com) na zrozumiałe dla komputerów (ciąg cyfr) za pomocą czegoś w stylu odwrotnej książki telefonicznej zwanej systemem nazw domenowych.

Jeśli coś jest nie tak z DNS, z którego korzystasz, możesz mieć ogromne problemy z połączeniem internetowym.

Zmiana na inny DNS to techniczna sztuczka, która może pomóc ci, jeśli twój DNS zawodzi.

Oto kilka darmowych opcji, jeśli chcesz dokonać zmiany:

EA nie jest właścicielem i nie prowadzi Google DNS ani Open DNS i nie może w żaden sposób modyfikować ich stron ani używanych przez nie systemów. Użytkownik korzysta z tych stron i ich serwerów DNS na własną odpowiedzialność.

• Truntaa's avatar
    Truntaa
    Seasoned Newcomer
    19 days ago

Wydaje mi się że tak bo w opcjach nie mam możliwości zmiany

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    19 days ago

A czy na Twoim koncie, włączona jest opcja cross-play? 

• Truntaa's avatar
    Truntaa
    Seasoned Newcomer
    19 days ago

Tak próbowałem nic to nie daje

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    19 days ago

Hej Truntaa​ a czy próbowałeś już zrestartować router lub PC aby połączyć się ponownie? Zamknij też pozostałe aplikacje działające w tle i sprawdź ponownie. 

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,439 PostsLatest Activity: 7 hours ago