Forum Discussion

KunaKilleros's avatar
4 years ago

Problem z postępem punktów po wygranym meczu rankingowym

Produkt: Apex Legends
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD GTX Palit 1050 TI
Podaj ilość pamięci RAM w GB 8 gb
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? KunaKilleros
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe.
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy)
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy)
Gdzie pojawił się problem? Powrót do lobby po meczu
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. Chciałem wrócić do menu po ukończeniu meczu rangingowego
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. Po ukończeniu meczu był ciągły napisz Powrót do lobby..... po czym wyrzóciło mnie z lobby do startu gry
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Tak
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? 1
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm)
Jak często występuje ten problem? 0% - 9%
Jak duży jest problem?
Co się dzieje? Po ukończonym meczu rankingowym ja z dwoma kolegami nie otrzymaliśmy punktów za wygranie oraz postępu konta.
Co powinno się stać? Powinniśmy otrzymać postęp gry
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Powinniśmy z kolegami otrzymać nasze punkty spowrotem.

Proszę o pomoc.

3 Replies

• Nie zaliczyło wygranego meczu, misji oraz statystyk mi i członkom mojej drużyny. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @KunaKilleros @michumisiu 

Połączyłem Wasze wątki z racji tego, że zdają się dotyczyć podobnego problemu. Rozumiem jak frustrujący może być taki przypadek, niestety nie mamy możliwości przywrócenia, bądź dodania punktów do Waszych statystyk. Jeśli problem będzie pojawiał się częściej w przyszłości upewnijcie się, że wykonaliście kroki z poniższego artykułu:

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

• @EA_Kuba  napisał/a:

Hej @KunaKilleros @michumisiu 

Połączyłem Wasze wątki z racji tego, że zdają się dotyczyć podobnego problemu. Rozumiem jak frustrujący może być taki przypadek, niestety nie mamy możliwości przywrócenia, bądź dodania punktów do Waszych statystyk. Jeśli problem będzie pojawiał się częściej w przyszłości upewnijcie się, że wykonaliście kroki z poniższego artykułu:

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

Oboje byliśmy w tym samym meczu i oboje mieliśmy problem z serwerami wyglądało to na zasadzie jakby czas przyspieszył za razem cofając nas co krok problem ustał po czym wygraliśmy mecz i nie otrzymaliśmy punktów. Trochę szkoda nam tego czasu poświęconego na grę, lecz skoro nie ma szans na żadną rekompensatę to nic. Jestem ta sprawą lekko zniesmaczony z racji iż nie mogłem otrzymać postępów w misji w ramach War Games. Dziękuję pozdrawiam. 

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,399 PostsLatest Activity: 2 days ago