Forum Discussion
Połączyłem Wasze wątki z racji tego, że zdają się dotyczyć podobnego problemu. Rozumiem jak frustrujący może być taki przypadek, niestety nie mamy możliwości przywrócenia, bądź dodania punktów do Waszych statystyk. Jeśli problem będzie pojawiał się częściej w przyszłości upewnijcie się, że wykonaliście kroki z poniższego artykułu:
- 5 years ago
@EA_Kuba napisał/a:Połączyłem Wasze wątki z racji tego, że zdają się dotyczyć podobnego problemu. Rozumiem jak frustrujący może być taki przypadek, niestety nie mamy możliwości przywrócenia, bądź dodania punktów do Waszych statystyk. Jeśli problem będzie pojawiał się częściej w przyszłości upewnijcie się, że wykonaliście kroki z poniższego artykułu:
Rozwiązywanie problemów z połączeniem
Oboje byliśmy w tym samym meczu i oboje mieliśmy problem z serwerami wyglądało to na zasadzie jakby czas przyspieszył za razem cofając nas co krok problem ustał po czym wygraliśmy mecz i nie otrzymaliśmy punktów. Trochę szkoda nam tego czasu poświęconego na grę, lecz skoro nie ma szans na żadną rekompensatę to nic. Jestem ta sprawą lekko zniesmaczony z racji iż nie mogłem otrzymać postępów w misji w ramach War Games. Dziękuję pozdrawiam.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 21 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago