Forum Discussion
Na tę chwilę nie posiadam żadnych dodatkowych informacji na temat rozwiązania tego problemu.
Tak jak wspomniałem wcześniej nasze zespoły aktualnie pracują nad jego rozwiązaniem.
Cześć wszystkim,
Na tę chwilę nie mam do przekazania żadnych informacji związanych z rozwiązaniem tego problemu. Jest on aktualnie badany przez zespół Respawn, jego rozwiązanie i aktualizacje możecie śledzić na oficjalnym trackerze gry - link.
@LunoXepi dzięki za podzielenie się z nami Twoimi spostrzeżeniami 🙌
- 5 years ago
Jeszcze jedna wszedłem sobie bo pomyślałem że może jak poczekam troche to mi wejdzie do Apexa. Po pewnym czasie pokazało mi się że brak połączenia z Internetem. Tym czasem to na pulpicie miałem że jestem podłączony. Raczej nie ma to związku z tym problemem.
- 5 years ago
Rozumiem że EA wynagrodzi każdemu za każdy dzień zwłoki już nawet nie wspominam o traceniu przez ten błąd przepustki na która wydawane są realne pieniądze
- 5 years ago@SeanElta1 +1
- 5 years ago@SeanElta1 wierzysz w to? bo ja nie bardzo 🙃
- 5 years ago@Arturito2101 ja też nie ale, trzeba mieć nadzieję
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Cześć wszystkim,
Wczoraj został wydany hotfix poprawiający błąd z niewyświetlaniem się tekstur, oraz wprowadzający ogólne poprawki stabilności gry.
Problem z logowaniem się do gry jest nadal analizowany przez Studio i jeśli pojawią się jakiekolwiek informacje na ten temat - dam Wam znać.
- 5 years ago
@EA_KubaTen "hotfix" nic nie zmienia gra nadal momentami chodzi tak tragicznie że nie idzie grać. Problem z serwerami o którym pisałem nadal występuje mam na myśli ten w którym gra działa w miare dobrze chyba że odpali się grę rankingową wtedy wszystkie wartości są tak niestabilne jak Polska gospodarka. Po czym gdy włączasz grę normalną to wszystko "wraca do normy"
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Cześć wszystkim,
W najbliższym czasie zostanie wydany hotfix, naprawiający problem z uruchomieniem gry u niektórych użytkowników, którzy borykają się z opisanym w tym wątku problemem. Użytkownicy Ci otrzymają komunikat błędu "code:clog" po czym będą mogli przejść dalej do menu głównego gry. Wszyscy Ci, którzy zostali dotknięci tym problemem i ujrzą komunikat błędu "code:blog" otrzymają 25 poziomów przepustki sezonowej.
Główna przyczyna problemu jest nadal analizowana przez Respawn i jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - dam Wam znać.
Some @playapex bugfixes incoming:
— Respawn (@Respawn) March 2, 2021
🚫: Removed Ring ending locations over Mirage Voyage in KC
🤜: Fixed an exploit allowing players to melee rapidly.
🔧: Fixed one cause of login issues. Affected players will receive an error message ("code:clog"), then logging in should workPlayers affected by the code:clog issue will be granted 25 Battle Pass levels.
— Respawn (@Respawn) March 2, 2021
We also expect that some players will continue to have login issues, so we've added extra error messages to help us diagnose those problems. We'll keep working until they're all solved! 🙏
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 8 days ago
- 26 days ago
- 26 days ago