Forum Discussion
@ExceptionONEniema rozwiazania musisz czekac, probowalem juz wszytskie metody jakie wpadly mi do glowy i nic.... jedynie nowe konto bedzie ci dzialac... wiec tyle jedynie w temacie. Jak widac Admin ma to w pompie , wiec szkoda ludzi ktorzy wydali sporo kasy na ta gre.
- 5 years ago
Zostały ostatnie godziny wydarzenia rocznicowego a my dalej nie możemy grać i zdobywac skinów. Człowiek wykupuje przepustke gra od pierwszego dnia wypuszczenia gry na rynek i co ? Olewka na całego ciekaw jestem jak producent chce to nam wynagrodzić bo ukończyć przepustki nie dam rady nawet jakby już w tej chwili zaczęło działać. Wiec jestem stratny cały sezon.przepustke .wszystkie skiny i wydarzenia do tego będę musiał od nowa wam płacić za nową przepustkę? Bo by zdobyć 1000 monet i wykupic przepustke na nowy sezon to trzeba grac. A wy to uniemożliwiacie.
Chce sie dowiedzieć jak zamierzacie to naprawic i wynagrodzić graczy? Bo tak zaufania nie zbudujecie wyjdzie nowy Battle royal to wszyscy was oleja skoro wy olewacie swoich klientów i ich gotówkę która lądują w gre a ona nie działa
- 5 years agojutro bedzie 3 tygodnie jak nie mozna wejsc do gry, ciagle dochodza osoby, ktore maja takie problemy a naprawa tego ciagle trwa, wszystko jest super odnosnie gry i wgl jednak jezeli nie jestescie w stanie czegos dodac do kolejnego sezonu jednoczesnie nie niszcząc nic z poprzedniego to wystarczy ze zostawicie tak jak bylo, podejrzewam ze ludzie beda bardziej zadowoleni z mozliwosci grania niz czekania po miesiacu czasu az zacznie gra dzialac kiedy juz bedzie za pozno na zdobycie przepustek itp. jak kolega wspomnial...
- 5 years ago
Oni coś w końcu z tym robią?
- 5 years ago@SeanElta1 Ogólnie na angielskim forum thread o podobnym temacie ma ponad 100 coś stron i planują pozew grupowy w związku z tym z racji że ani respawn ani EA nie wydało oświadczenia w sprawie zadośćuczynienia graczom
- 5 years ago@Biaukooo Boże nareszcie ludzie otworzyli oczy.
Recent Discussions
- 5 days ago
- 9 days ago
- 12 days ago
- 13 days ago
- 14 days ago