Forum Discussion
Zostały ostatnie godziny wydarzenia rocznicowego a my dalej nie możemy grać i zdobywac skinów. Człowiek wykupuje przepustke gra od pierwszego dnia wypuszczenia gry na rynek i co ? Olewka na całego ciekaw jestem jak producent chce to nam wynagrodzić bo ukończyć przepustki nie dam rady nawet jakby już w tej chwili zaczęło działać. Wiec jestem stratny cały sezon.przepustke .wszystkie skiny i wydarzenia do tego będę musiał od nowa wam płacić za nową przepustkę? Bo by zdobyć 1000 monet i wykupic przepustke na nowy sezon to trzeba grac. A wy to uniemożliwiacie.
Chce sie dowiedzieć jak zamierzacie to naprawic i wynagrodzić graczy? Bo tak zaufania nie zbudujecie wyjdzie nowy Battle royal to wszyscy was oleja skoro wy olewacie swoich klientów i ich gotówkę która lądują w gre a ona nie działa
- 4 years agojutro bedzie 3 tygodnie jak nie mozna wejsc do gry, ciagle dochodza osoby, ktore maja takie problemy a naprawa tego ciagle trwa, wszystko jest super odnosnie gry i wgl jednak jezeli nie jestescie w stanie czegos dodac do kolejnego sezonu jednoczesnie nie niszcząc nic z poprzedniego to wystarczy ze zostawicie tak jak bylo, podejrzewam ze ludzie beda bardziej zadowoleni z mozliwosci grania niz czekania po miesiacu czasu az zacznie gra dzialac kiedy juz bedzie za pozno na zdobycie przepustek itp. jak kolega wspomnial...
- 4 years ago
Oni coś w końcu z tym robią?
- 4 years ago
Pograne
- 4 years ago@SeanElta1 Ogólnie na angielskim forum thread o podobnym temacie ma ponad 100 coś stron i planują pozew grupowy w związku z tym z racji że ani respawn ani EA nie wydało oświadczenia w sprawie zadośćuczynienia graczom
- 4 years ago@Biaukooo Boże nareszcie ludzie otworzyli oczy.
- 4 years ago@Biaukooo mam juz prawie 70 lvl na nowym koncie haha. Jestem już na tyle zrezygnowany że chyba warzona zaczne odpalac skoro nie moge grac na koncie gdzie kasa jest władowana szkoda tracić kolejnych 2 lat na robienie konta a następnie wywina ten sam numer
- 4 years ago
ogólnie ja już nie mam tego problemu dziś se wbijam i patrzę że mnie wbiło niewiem co to naprawiło wiec trochę XD