Forum Discussion
135 Replies
- @SeanElta1 Ogólnie na angielskim forum thread o podobnym temacie ma ponad 100 coś stron i planują pozew grupowy w związku z tym z racji że ani respawn ani EA nie wydało oświadczenia w sprawie zadośćuczynienia graczom
- @Biaukooo Boże nareszcie ludzie otworzyli oczy.
- @Tyskacz2115 Nic nie zrobisz bo się z tym motają od 3 tygodni
- Mam problem z odpaleniem gry włącza mi się na poziomie, gdy trzeba kliknąć lewy przycisk myszy, żeby wejść do gry wtedy mam ładowanie i znów mi wraca na tamto okno re instalacja, naprawa, usunięcie znajomych i zmiana języku gry nie pomaga.
jak chcesz cos pograć zrób sobie nowe konto bo EA podobno niby próbuję to naprawić od początku 8 sezonu
@EA_KubaTen "hotfix" nic nie zmienia gra nadal momentami chodzi tak tragicznie że nie idzie grać. Problem z serwerami o którym pisałem nadal występuje mam na myśli ten w którym gra działa w miare dobrze chyba że odpali się grę rankingową wtedy wszystkie wartości są tak niestabilne jak Polska gospodarka. Po czym gdy włączasz grę normalną to wszystko "wraca do normy"
- @Biaukooo mam juz prawie 70 lvl na nowym koncie haha. Jestem już na tyle zrezygnowany że chyba warzona zaczne odpalac skoro nie moge grac na koncie gdzie kasa jest władowana szkoda tracić kolejnych 2 lat na robienie konta a następnie wywina ten sam numer
ogólnie ja już nie mam tego problemu dziś se wbijam i patrzę że mnie wbiło niewiem co to naprawiło wiec trochę XD
Wszystko juz wrocilo do normy mozna grac ale tak jak myslalem, miesiac czasu w dupe... juz nie mogli sie wysilic i jakos nam to wynagrodzic bo po co .... inni ugrali praktycznie wszystko a nam zostawili laskawie 24h na dolozenie hajsu i kupienie za prawdziwe pieniadze ... Brakuje słów na to wszystko....