Forum Discussion
135 Replies
Cześć! Mam problem na który próbowałem wiele sposobów. Problemem jest wczytywanie ekranu w grze o tytule "apex legends", ładuje się, ładuje i nie ma końca... Pomoże ktoś? Tak jak powiedziałem próbowałem WIELE sposobów, żeby to naprawić lecz bez skutku. Próbowałem wyczyścić DNS, reinstal, aktualizacji wszystkich sterowników i NIC. Proszę o pomoc, dziękuję!
Ps. poniżej pokazuję jak to wygląda@EA_Kuba Nie występuje tylko u niego :d Mam to samo. Ładuje i nie ma końca, patrzyłem na fora społecznościowe, oglądałem najświeższe poradniki i nic. Ludzie co mają ten problem w tym ja, nie mają tego naprawione na 100% Stało się tak po ostatniej aktualizacji :/
Mam to samo :ddd
Ogólnie rzecz biorąc nie jest to problem czysto w grze lecz z kontem. Bowiem gra działa mi na innym koncie. Choć chciałbym móc grać na swoim na którym wydałem pieniądze i mam limitowane skórki. @EA_Kuba da się coś z tym zrobić?
Mam problem z Apex legends, mianowicie po wlaczeniu gry po nacisnieciu przycisku kontynuuj powinno wejsc do lobby lecz tak jakby sie resetuje (chwile sie laduje, a pozniej znow wraca do ekranu startowego z przyciskiem kontunuuj, i tak w kolko.
Probowalem juz przeinstalowac, zmienic platforme, naprawic, sprawdzic spojnosc plikow, aktualizowac system i sterowniki.
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Cześć wszystkim,
Połączyłem kilka wątków poruszających ten problem w jeden, dla lepszej przejrzystości forum.
Nasze zespoły aktualnie pracują nad rozwiązaniem problemu.
Jeśli pojawią się dodatkowe informacje - dam Wam znać 🙂
- @sk1drov A próbowałeś zmeinić centrum danych? klikasz tab i wybierasz z którego ziemniaka zwanego serwerem chcesz frytki
Haha nawet na frytki z batatow probowalem zmienic 😉
Nie mogę grać w Apex Legends na moim koncie z PS4. Ale kiedyś zmieniłem konto mogę grać (nie grać gra, ponieważ jest czarny ekran podczas ładowania Apex i mnie wyrzuca) Nie wiem, co mogę teraz zrobić (mam 320 poziom i nie ma cross-save PS4-PC) Czy ktoś mi pomoże? Nie pokazuje ani ani nic więc nie wiem co dzieje dzieje
Produkt: Apex Legends
Platforma:Steam-PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD Nvidia GTX 1060
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16 GB
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? KeingGandulf
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe.
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy)
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy)
Gdzie pojawił się problem? W lobby (poczekalnia przed meczem)
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. -
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. -
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Nie
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? -
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 10.0.2021
Jak często występuje ten problem? 100%
Jak duży jest problem? Znaczny wpływ na rozgrywkę
Co się dzieje? Kiedy uruchamiam grę, po kliknięciu przycisku "Continue" który w normalnych okolicznościach powinien załadowac mnie do lobby, zamiast tego wraca z powrotem do ekranu startowego przez co uniemożliwia mi to jakąkolwiek grę. Problem wydaje się występować tylko na moim koncie, gdyż po utworzeniu nowego dla testów byłem w stanie wejść do gry normalnie. Nie pojawia się żaden kod błedu
Co powinno się stać? Lobby powinno się załadować po kliknięciu przycisku
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie mam pojęcia co może powodować takie zachowanie klienta gry, na konkretnym koncie
---
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 20 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago