Forum Discussion

Groubini's avatar
2 years ago

Problem z uruchomienie antycheat APEX

Cześć, nie mogę uruchomić antycheata w Apex, wedle wskazówek i instrukcji próbowałem wejść do folderu gdzie jest zaintsalowany ale po uruchomieniu jakby otwierał się na ułamek sekundy i znikał. W grze po kilku sekundach lobby z wyszarzonymi ikonami wystakuję komunikat że klient nie obsługuje antycheta. ktoś może wie o co chodzi? Wysyłam w załączniku błąd który wyskakuje

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Groubini 

Sprawdź proszę czy obejście problemu zaproponowane w tym wątku pomoże Ci w rozwiązaniu problemu.

• Dobra Kuba to teraz uwazaj bo będzie ciekawie, nie mam takich plików😛

Apex reinstalowany oo wystąpieniu problemu więc wszystko co jest w folderze antycheat (załączyłem zdjęcie) jest tym co sie zassało z origina kilka dni temu.

Opcja pokazywania ukrytych plików jest włączona.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Groubini 

Wybacz późną odpowiedź.

Czy opisany przez ciebie problem pojawia się nadal? 

Jeśli tak powiedz nam z poziomu jakiej aplikacji instalujesz grę Apex Legends. 

Ponadto sprawdź czy wskazane pliki pojawią się jeśli skorzystasz z opcji "Napraw", lub sprawdzić spójność plików lokalnych. 

• @EA_Kuba gra podczas pisania posta była ściągnięta przez origin, tydzien temu ściągnąłem przez steam.

Pliki zweryfikowane i sprawdzona spójność i nic to nie dalo (wszystko co napisałeś było zrobione)

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 9 days ago
2,463 Posts