Forum Discussion
4 years ago
Ciężko to wygląda jako całość. Jestem tutaj praktycznie od premiery apex legends, grałem wcześniej w inne gry ale jakość serwerów pozostawia wiele do życzenia. Te całe szopki związane z połączeniem powodują, że trzeba zastanowić się nad jakąś nową alternatywą, bo tracić co chwile -48pkt, albo bany za rozłączanie to już nie dla mnie. Aha mam ponad 500lvl, ładnych parę stówek wydane, ale heirlooma to na oczy nie widziałem.
4 years ago
@EA_Kuba Mam tak samo na ps4 zawsze jak dacie nowy patch jest coś zepsute trza by było dać coś za freeko by się już ludzie nie *.. Może paczki z nowego eventu. Co najlepsze problem jest nowy patch od wtorku a nikt z tym nic nie robi jak się już dostaniesz do meczu albo jesteś sam albo w 2 injeden ma laga insie nie łączy z gra. Połączenie i ping tragedia było 27ping teraz 60 , servery macie 20/40 hercowe tzn tragiczne byście a po tym patchu masakra/błąd rezerwacja straciła waznosc lub błąd nowe takie cały czas wyskakuja
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,449 PostsLatest Activity: 2 days ago
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago
- 3 days ago