Forum Discussion
32 Replies
Witam mam ten sam problem co ty i niestety zrobienie innego konta EA nie pomogło może masz jakies inne rozwiązanie tego problemu?
- Mam wrażenie że jak włączyłem Steam to pomogło.
Wczoraj i dziś grałem w apex normalnie zrobiłem sb przerwę włączam grę i to samo ekran ładowania ciągle i nic się nie dzieje a konta nie łączyłem ze steamem.
PS. Poprostu serwer wyłączony jest do 7:00 est
Witam, mam ten sam problem, zalogowałem się na inne konto Origin, działa, na moim niestety nie.
Czyli żeby zagrac w gre musze zrobic nowe konto? XDDD i o tym z ktorego caly czas korzystam zapomniec? :v
- spoko, na drugim koncie EA dziala gierka ... bo nie polaczylam z steam.. ale kurde, tak szkoda mi tego pierwszego konta
Mam to samo po połączeniu ze steam cały czas się łączy. Nie chce nowego konta, więc lepiej naprawcie problem.
Mi o dziwo pomogło uruchomienie w oknie. Nie mam pojęcia dlaczego, ale raz działa a raz nie. Loteria. Ale póki co jak się uruchamia w oknie to działa 😂
Mam ten sam problem. Gra się ładuje w nieskonczoność. Nie łączyłem konta ze streamem.
Gra raz działa raz nie to jakaś totalna porażka
Zamiast to naprawić to EA zbiera kasę tylko ze skinów dramat ..Origin doznało pewnie niesamowitych obciążeń bo wydali w końcu jakąś konkretną gre, niestety nie wyrabia ona na ich platformie
ludzie w sims'y grali to było ok 😉
totalny dramat, gra ledwo co wyszła i już takie problemy
Zostawiam ją, może za 6 msc. będzie ona "grywalna" 😉Ja nie mam polaczone ze steam a i tak nie moze sie zaladowac ...
- Ja nie łączyłem konta z platformą valve i też nie śmiga
To nie jest wina konta bo jesli siedzimy w 5 osob na kanale i nagle 3 osoby maja to samo po zakonczeniu meczu a po 20min znowu w tym samym momencie wszyscy przestaja miec ten problem to cos tutaj jest nie tak.
Czasem u mnie rowniez pojawia sie ten problem,w moim wypadku pomaga wylaczenie Apex'a i ponowne uruchomienie,jezeli to nie pomoze polecam wejsc w menadzer zadan>procesy i zamknac wszystkie procesy dotyczace Origin,powinniscie spotkac tam przynajmniej jeden proces Origin.exe ewentualnie jeszcze OriginWebHelper,jezeli bedziecie miec jeszcze jakis proces powiazany z Origin rowniez go zamknijcie i uruchomcie gre od poczatku,powinno sie wam wyswietlic pierw okno logowania do platformy.
Fajnie by było jakbym w ogóle mógł się zalogować. Wtedy z przyjemnością odłączyłbym konto steam od konta origin
Nie rób nowych kont to wina serwerów naprawiają to 🙂
Ehh te darmowe serwery...
Widzę że nie jestem tu sam jakoś przed chwilą mi się to stało xD i sie ładuje i ładuje
próbuje wejść do gry od 15 i nadal nie mogę. Ciągle czekam aż naprawią ten błąd, odinstalowywanie gry oraz origina nie pomogło :/
Napisali ze jest problem z serwerem i to naprawiają trzeba tylko czekać ps: kto na wspólne granie FA_XTREME_PL lat 21 jakby co
1 W zakładce biblioteka z grami
2 kliknij Apex league
3 kliknij w ustawienia
4 kliknij napraw gre
- le jestes geniuszem naprawde myslisz ze ludzie nie probowali?
próbowałem wiele razy, nic nie poskutkowało.
mi już dziala
u mnie dalej nic... Zapro Ci wysłałem jakby co.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
Blad aplikacji
Solved4 days ago