17Grigori176 years agoRe: Brak wyzwańMam tak samo na PS4.IMG_20200118_101648.jpg867 KBIMG_20200118_101938.jpg2.5 MBIMG_20200118_102018.jpg1.2 MB
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago2,466 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago2,466 Posts
Recent DiscussionsApex na Nintendo switch 1 Apex na Nintendo switch 1 ma problem z logowaniem na konto ea błąd Unable to login podaje moje public ID i hasło nie działa ani z starego konta ea ani z nowego konta ea a jeśli nie wyskoczy błąd wyrz...EA zbanowało mnie za cheaty których nie użyłem Cześć, pisze, bo kompletnie nie rozumiem sytuacji z moim kontem Apex Legends. Po około dwóch latach przerwy zalogowałem się ponownie i okazało się, że konto jest permanentnie zbanowane. Co ważne, n...Gra "apex legends" wyłącza się bez żadnego kodu błędu Gdy gra się włącza pojawia się okno gdzie pisze Easy Anti Cheat. Po inicjalizowaniu piszę oczekiwanie na grę i po tym okno się zamyka i gra się wyłącza nawet do menu nie wchodzi tylko od razu wychodz...error 0x8000002 Hej ludzie Mam problem nie grałem może z 4 miesiące później próbuje wejść do gry i za każdym razem wyskakuje ten sam error . Gra bez względu czy na steram czy na Ea App ciągle ten sam problem ...Crash gry podczas grania Xrazy Witam serdecznie mam problem z Apexem Legend, podczas grania w grę do jakiegoś momentu wywala mi grę do pulpitu bez żadnej informacji typowy "crash'' gry. wchodzę i po kilku nastu minutach to samo, m...