aVe_Sebaguardia5 years agoRe: Code:Net - Zbieranie informacjiTeż to miałem nie mogłem grać przez kilka dni.Konsola: PS4Nick: aVe_Sebaguardian
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 14 hours ago2,463 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 14 hours ago2,463 Posts
Recent DiscussionsCrash gry podczas grania Xrazy Witam serdecznie mam problem z Apexem Legend, podczas grania w grę do jakiegoś momentu wywala mi grę do pulpitu bez żadnej informacji typowy "crash'' gry. wchodzę i po kilku nastu minutach to samo, m...Problem z zarejestrowaniem się Witam mam problem z zarejestrowaniem sie, nigdy nie grałem w tą grę i nawet konta na EA nie miałem a gra mi się karze zalogować i wyskakuje mi okno weryfikacji dwuetapowej na nie znanego mi maila. ...Nieregularne mikrościęcia Witam, mam problem podczas rozgrywki w Apex legends z mikrościęciami i wykorzystywaniem chwilowym procesora na 100%. Problem nie występuje przy każdym uruchomieniu gry, czasami 1 uruchomienie po włąc...Restart komputera Podczas grania w grę APEX gra ta co jakiś czas restartuje mi komputer. To się dzieje tylko podczas grania w tę grę. Na innych grach jest wszystko ok. Zaznaczam że komputer oddałem do sprawdzenia bo m...Zbugowane lobby od tego sezonu odpalam grę, gram, wychodzę do lobby gra nie ładuje, wychodzę do głównego menu i działa odrazu. to samo tylko z teammateami ale w tym przypadku im odpala tylko że załączają się beze mnie do gierki....