Forum Discussion

Re: Problem z pełnym ekranem w Apex.

Jak ustawiam pełny ekran natywny to jest na cały ekran ale nadal w oknie, jest pasek na górze i mogę ruszać całym oknem.

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Dzięki za odpowiedź @JaziewTenKox 🙂

Zgadza się, przy niskich parametrach komputera gra może się uruchamiać w oknie, zamiast w trybie pełnoekranowym. 

• Chodzi o to, że jak ustawiam tryb pełnoekranowy to nadal gra wyświetla się w oknie.

• @EA_Kuba ciekawe bo zalecane paramtery komputera wg waszej strony to:YSTEM OPERACYJNY: Windows 7 (64-bitowy)
    PROCESOR: Intel i5 3570K lub równoważny
    RAM: 8 GB
    KARTA GRAFICZNA: NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290
    RAM KARTY GRAFICZNEJ: 8GB
    MIEJSCE NA DYSKU: co najmniej 22 GB

A ja mam
    i5 9th gen
    16gb ram
    1660ti 6gb
    i jakoś też uświadczam problemu z apexem w oknie
    Problem polega na tym że niedość żę aplikacja włącza się w ten sposób to jeszcze nie można jej przełączyć na pełny ekran bo zwyczajnie nie reaguje. Muszę najpierw włączyć okno bez ramek a potem full ekram poza tym że i tak widać że opcja nie działa bo kolory powinny ulec zmianie a to się nie dzieje i dobrze wiem że pomimo włączonego pełnego ekranu kram na oknie bez ramek
  • This_Kroquet's avatar
    This_Kroquet
    4 years ago
    @JaziewTenKox Jeżeli używasz karty nvidii to wejdź w panel sterowania nvidii i w zakładce dostosuj "rozmiar i pozycję pulpitu" zaznacz opcję "brak skalowania"
    daj znać czy pomogło

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,410 PostsLatest Activity: 2 days ago