Forum Discussion
8 Replies
Pomogło me jak wylaczylem dyscord narazie po trzech grach mi nie zawiesilo jeszcze i trwaly 15 min + zobacze dalej.
Update : Jednak jajco, dalej wywala nie wiem o co chodzi raz dziala godzine a raz wywala co 5 minute.
NIC NIE POMAGA NA TA ZBUGOWANE GRE WALIC EA
Jdorka, wszędzie wstawiasz ten sam post, daj sobie już na spokój, jesteś zwykłym troll kontem
@R4Vst3r @VanixBTW @Smialas_tcz @MirageCarry @bauu09
Zobaczcie TEN filmik i dajcie znać czy pomogło.
Tamten nie ale https://www.youtube.com/watch?v=wUKWc0a0ihY ten, chodziarz nie wywaliło mnie to musze grać z wszystkim zamknientym w tle i pełny ekran bo jak w oknie prubowalem to dalej blad byl.
nie pomogło, nie ma na to rozwiązania, zawsze będzie wam się crashować gra to zależy od serwerów ea jeśli wprowadzą aktualizacje z wtyczką usuwającą ten problem to juz nie bedzie tego problemu
Tak naprawdę to mi przestało po tym jak zrobiłem wszystko co tam można było robić i co tam inny robiły i już nie mam the go błędy, tylko muszę pozamykać co tam w tle działa.
Chyba coś tam za program w tle mi to robił, może tak a może nie. Teraz to trudno powiedzieć bo zrobiłem wszystko co tam na forach było ale bez instalowania ponownego.
- Warto abyś prześledził co u Ciebie powodowało te problemy. Krok po kroku proponuje.