Forum Discussion

Re: r5apex.exe Błąd aplikacji

Mi pomogło pobranie aktualizacji do windowsa 10, i teraz wszystko działa normalnie

8 Replies

• VanixBTW's avatar
    VanixBTW
    6 years ago

Pomogło me jak wylaczylem dyscord narazie po trzech grach mi nie zawiesilo jeszcze i trwaly 15 min + zobacze dalej.

Update : Jednak jajco, dalej wywala nie wiem o co chodzi raz dziala godzine a raz wywala co 5 minute. 

• R4Vst3r's avatar
    R4Vst3r
    6 years ago

Jdorka, wszędzie wstawiasz ten sam post, daj sobie już na spokój, jesteś zwykłym troll kontem

• bauu09's avatar
    bauu09
    6 years ago

nie pomogło, nie ma na to rozwiązania, zawsze będzie wam się crashować gra to zależy od serwerów ea jeśli wprowadzą aktualizacje z wtyczką usuwającą ten problem to juz nie bedzie tego problemu

• Tak naprawdę to mi przestało po tym jak zrobiłem wszystko co tam można było robić i co tam inny robiły i już nie mam the go błędy, tylko muszę pozamykać co tam w tle działa. 

Chyba coś tam za program w tle mi to robił, może tak a może nie. Teraz to trudno powiedzieć bo zrobiłem wszystko co tam na forach było ale bez instalowania ponownego. 

• Warto abyś prześledził co u Ciebie powodowało te problemy. Krok po kroku proponuje.

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
2,464 Posts