Forum Discussion
6 years ago
@GabrielCagePL Mały Update:
udało mi się ustalić, że moje zgłoszenie zostało podpięte pod "zgłoszenie masowe" a więc T-mobile jest świadomy problemu i wynika to pewnie z napływających zgłoszeń od graczy Apexa :P tak więc im więcej zgłoszeń tym lepiej, Ci co jeszcze tego nie zrobili gorąco zachęcam na pewno mocniej ich to zmobilizuje do naprawy routingów.
udało mi się ustalić, że moje zgłoszenie zostało podpięte pod "zgłoszenie masowe" a więc T-mobile jest świadomy problemu i wynika to pewnie z napływających zgłoszeń od graczy Apexa :P tak więc im więcej zgłoszeń tym lepiej, Ci co jeszcze tego nie zrobili gorąco zachęcam na pewno mocniej ich to zmobilizuje do naprawy routingów.
6 years ago
@GabrielCagePL informuję Cię, iż chyba jeszcze w poprzednim roku przed świętami pisałem do nich w identycznej sprawie tylko wtedy grałem w PUBG i Apex dopiero się zaczynał - dostałem wtedy również odpowiedź że zostałem podpięty pod jakieś masowe zgłoszenie. Tak więc widząc aktualnie jak wygląda sytuacja - nie ciesz się z takiej odpowiedzi.
- 6 years ago@STEW_R0IDS Dobrze wiedzieć, dzięki za informacje, w takim razie chyba zostaje VPN lub podziękować tmobile za współpracę.
- 6 years ago
@GabrielCagePL o 4 rano nie ma utraty pakietów, mają po prostu masakrycznie przeciążone połączenia
- 6 years ago
Siema, ten sam problem zaraz pisze zgloszenie do t-mobile moze od razu z linkiem do tego posta xDD
Trudno no ide na csa tam nie laguje nic
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,447 PostsLatest Activity: 7 days ago
Recent Discussions
- 22 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago