Forum Discussion

tgRIDDICKtg's avatar
1 year ago
Solved

wieczny ekran ładowania

Witam od 3 dni nie umiem wejść do gry robiłem chyba już wszystko, uruchamiając grę mam wiecznie ładujące się kółko ładowania, jest jakieś rozwiązanie tego problemu ??

• Ok robiłem wszystko, reinstalacjie itd naprawy, ale kolega mi powiedział żebym inny internet połączył, więc tak zrobiłem, i działało więc to była wina mojego dostawcy od internetu, pewnie zablokował jakieś porty, ale po mojej interwencji coś tam porobili i już działa, więc może komuś się przyda ta wiedza też, sprawdzcie sobie np na internecie mobilnym jak ja, bo może być to wina waszego dostawcy od internwtu temat do zamknięcia. 

3 Replies

• Ok robiłem wszystko, reinstalacjie itd naprawy, ale kolega mi powiedział żebym inny internet połączył, więc tak zrobiłem, i działało więc to była wina mojego dostawcy od internetu, pewnie zablokował jakieś porty, ale po mojej interwencji coś tam porobili i już działa, więc może komuś się przyda ta wiedza też, sprawdzcie sobie np na internecie mobilnym jak ja, bo może być to wina waszego dostawcy od internwtu temat do zamknięcia. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Dzięki za podzielenie się z nami Twoimi wskazówkami @tgRIDDICKtg Oznaczyłam Twój wpis jak rozwiązanie +XP

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 16 hours ago
2,470 Posts