Forum Discussion

downbearHydra85's avatar
6 years ago

ZERWANIE POŁĄCZEŃ I KARY ZA NIC

Produkt: Apex Legends
Platforma:Sony Playstation 4
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 4
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? petrus1996
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe.
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy)
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy)
Gdzie pojawił się problem? W meczu
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. mapa ogólna
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. jak mnie wyrzuciło - to co miałem zrobić - tylko czekać
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Tak
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? 2-3
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 11.02.2020.18.00
Jak często występuje ten problem? 100%
Jak duży jest problem? Znaczny wpływ na rozgrywkę
Co się dzieje? w czasie rozgrywki wyrzuca z serwera , odbiera range i punkty za wyjście z meczu nie ze swojej winy - KARANIE ZA NIC
Co powinno się stać? naprawcie serwery i połączenia !!!!!!!!
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? poczytać informacje od innych graczy - bo to jest nagminne

ja już dostaje szału , to wyrzucanie z gry - kara za nie swoją winę , karne punkty - czy w tej grze można dostawać tylko kary za nic - widzę , że wiele osób ma problemy z wyrzucaniem z gry i to od wielu tygodni i nikt z tym nic nie robi ????????????!!!!!!!!!!!!!

2 Replies

• Gram na PC i mam od 3 dni to samo wcześniej mnie tylko wywalało z gry ale teraz dostaje za każdym razem kare co jest nie wiem a pisanie do nich nic nie daje wręcz z po 3 dniach postu nie ma ☹️

• Naprawcie te błędy bo już 4 raz kary dziś a nie spomnie o wcześniejszych karach masakra jakaś nagminne to jest 

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,454 PostsLatest Activity: 7 days ago