Forum Discussion

patrolol97's avatar
2 years ago
Solved

Anticheat

Witam przez blisko rok gram tak wolno chodzila ze nawet nie dalo sie jej wlaczyc.Teraz mam taki problem ze czesto zanim nawet bede w grze jestem wywalony przez anticheat. Jedyne programy jakie mam Wlaczone to sterowniki do karty graficznej i Klawiatury mimo to caly czas mnie wywala. 

Jest na to jakis sposob ? z gory dziekuje za pomoc

3 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @patrolol97 

A napiszesz nam dokładniej jaki błąd EA Anticheat się pojawia kiedy gra się zamyka?

Raport DxDiag również może się przydać 😉

Pozdrawiam,

EA_Pulsar

• @EA_Pulsar Nie ma właśnie szczególnego błędu po prostu wywala mnie z serwera jakbym cheaty miał. Być może być to jakiś powód z micro lagiem.
    Dxdiag mogę podesłać później. Ale jest to dosyć dziwnie bo czasami gram 6h bez problemu 2 raz mnie wywala gdy dołączam do meczu.

Moje specyfikację to :
    FX6100
    RX570 8GB
    16GB RAM gra jest na dysku SSD
    Jeżeli chodzi o stabilność internetu to nie powinno być problemu. Mam światłowód.

Podejrzewam że może to być problem z Windows 11. Bo jest to do tego stopnia dziwne.
  • EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Możemy sprawdzić kilka kroków z naszego artykułu on EA Anticheat, w celu poprawy stabilności rozgrywki.

• Upewnij się także, czy system Windows został w pełni zaktualizowany.
    • Zmień ustawienia UAC systemu na Zawsze powiadamiaj i przetestuj grę. 

Może wtedy pojawi się jakiś komunikat błędu, który naprowadzi nas na rozwiązanie. Dla pewności, sprawdź ją także w konfiguracji Nie powiadamiaj nigdy. 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago
647 Posts