Forum Discussion
Ustaw sobie opcje jak powyżej i zobacz czym różni się celowanie z biodra i z ADS, z ADS jest normalne, a z biodra wolniej, nawet jeżeli ustawisz sobie dużą czułość celowania.
Jak włączę sobie opcje "pole widzenia podczas celowania" to jest celowanie tak samo zepsute z biodra jak i z ADS. W BFV i wszystkich poprzednich działa normalnie i w BF2042 też działało przed ostatnim updatem 4.2. Podczas grania przed nim celownik zachowywał się tak samo.
Mniej płynnie chodzi mi o to, że jak poruszasz myszą na pulpicie to fajnie chodzi, tak samo jak z ADS, a z biodra chodzi jakby celownik miał opór (nawet przy zmianie czułości).
Zmieniałem ustawienia, ale nieważne co zrobię to nie mogę otrzymać tego efektu.
Chce mieć takie same celowanie z biodra i z ADS, jak z ADS przy wyłączonym "polu widzenia podczas celowania", a mam jak z biodra.
- 3 years ago
@Chytrooki To również próbowałem, łącznie z zainstalowaniem ponownie gry.
- Chytrooki3 years agoHero+@___IPHANT0_0M___ Takie problemy może powodować któraś z nakładek w grze, albo wysoka częstotliwość odświeżania myszy 4k lub 8k lub ustawienia DPI w właściwościach w kategorii zgodność w aplikacji Battlefield.
Szukałem podobnego tematu na angielskim AHQ ale nigdzie nie spotkałem tego problemu.- 3 years ago
@ChytrookiTeż szukałem na internecie i nikt nie pisał o takim problemie. Obstawiam, że inni nie mają takiego problemu, albo go nie zauważyli. To nie jest bardzo duża różnica. Dzięki za próbę pomocy, ale chyba poczekam do następnej aktualizacji i zobaczę, czy coś się poprawiło.
About Battlefield 2042
Recent Discussions
- 4 days ago
- 14 days ago
- 14 days ago