Forum Discussion
Chytrooki
3 years agoHero+
@___IPHANT0_0M___ Takie problemy może powodować któraś z nakładek w grze, albo wysoka częstotliwość odświeżania myszy 4k lub 8k lub ustawienia DPI w właściwościach w kategorii zgodność w aplikacji Battlefield.
Szukałem podobnego tematu na angielskim AHQ ale nigdzie nie spotkałem tego problemu.
Szukałem podobnego tematu na angielskim AHQ ale nigdzie nie spotkałem tego problemu.
3 years ago
@ChytrookiTeż szukałem na internecie i nikt nie pisał o takim problemie. Obstawiam, że inni nie mają takiego problemu, albo go nie zauważyli. To nie jest bardzo duża różnica. Dzięki za próbę pomocy, ale chyba poczekam do następnej aktualizacji i zobaczę, czy coś się poprawiło.
- Chytrooki3 years agoHero+@___IPHANT0_0M___ Słuchaj tam jest taka kpcja w grze jak czytanie czystych danych myszy? Nie wiem jak to dokładnie po polsku się nazywa, bo grę mam po angielsku i to się nazywa Mouse Raw Input. Spróbuj z ta opcja.
- 3 years ago
@Chytrooki Wiem o tej opcji i zawsze miałem ją włączoną.
About Battlefield 2042
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.625 PostsLatest Activity: 4 days ago
Recent Discussions
- 4 days ago
- 14 days ago
- 14 days ago