Forum Discussion

GregBFV-PL's avatar
GregBFV-PL
Rising Traveler
5 years ago

Battlefield 2042 błąd na starcie. Problem z konfiguracją gry. Zainstaluj grę pon

Battlefield 2042 otwarta beta ściągnięta przez ORIGIN na Windows 10 x64 wersja 1703, grę uruchamiam i piszę komunikat : Problem z konfiguracją gry. Zainstaluj grę ponownie. Rozkładam ręce. Microsoft Visual C++ 2015, 2013 też zainstalowany w wersji x86 i x64 nie pomaga. POMOCY bo do jutra można tylko sprawdzać bętę a potem wyłączają. Pomozcie

4 Replies

• GregBFV-PL's avatar
    GregBFV-PL
    Rising Traveler
    5 years ago

wiazalem problem zainstalowałem MS VC++ 2019 i starsze cały pakiet i jest ok, ale teraz z kolei włącza mi się już BATTLEFIELD 2042 ale za to jest ERROR nie może podłączyć się do serwerów EA.

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    5 years ago

@Greg87-PLMusisz próbować, serwery są przepełnione, za którymś razem powinieneś dołączyć do gry. 

• GregBFV-PL's avatar
    GregBFV-PL
    Rising Traveler
    5 years ago

no prawie dołączyło, wziąłem pierwszy tryb włączyłem i ładowało chwilke i wyskoczył błąd DirectX 

tak wygląda błąd :

Ogólnie dramat bo mam GEFORCE GTX 980Ti, który nie obsługuje DX12 tylko starszą wersję, czy to oznacza , że jeśli nie zmienie karty graficznej, która obsługuje DX12 to mogę pomarzyć o graniu W BF2042 ?

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.643 PostsLatest Activity: 12 days ago