Forum Discussion

DioxideV2's avatar
2 years ago
Solved

Battlefield 2042 instalacja gry

Witam 

Mam problem ponieważ wczoraj kupiłem oraz zainstalowałem grę bf i dobrze się bawiłem lecz , dziś jak chciałem zagrać zniknęła mi ikona gry oraz jak wszedłem na aplikacje EA pokazano mi ze nie mogę grać ponieważ musze najpierw naprawić grę lecz po tym jak naprawiłem grę wystąpił mi kolejny komunikat na temat że coś poszło nie tak i mogę spróbować póżniej albo skontaktować się z pomocą  . Próbowałem tez reinstalować grę lecz to też nie zadziałało , zmienienie EA ID też nie podziałało . Chciałbym żeby ktoś mi pomógł

• @DioxideV2 Witam. Wyczyścić pamięć podręczna aplikacji, usuń folder BF2042 z Dokmentów. Dodatkowo usuń zawartość folderu temp naciśnij na klawiaturze Windows + R wpisz %temp%.

1 Reply

• @DioxideV2 Witam. Wyczyścić pamięć podręczna aplikacji, usuń folder BF2042 z Dokmentów. Dodatkowo usuń zawartość folderu temp naciśnij na klawiaturze Windows + R wpisz %temp%.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago
647 Posts