Forum Discussion

Bury_rap's avatar
2 years ago

Battlefield 2042 nie da sie grać

SIEMA

Posiadam bf2042 na steam jak również bf4,bf1,bfV,bfbc2

O co chodzi że w bf5 moge grac na ultra w rozdzialce 1080p 144hz bez zadnych przycinek ze stalymi 70-80 klatkami a w bf2042 nie moge wejsc nawet na serwer? Bo mnie wyrzuca haha

Acer Nitro 5 

i5-10th gen

Rtx2060

Ssd500gb wolne ok 250gb

16gb ramu

Według specyfikacji gry minimum mam z palcem w d... 

Rekomendowane tez wszystko oprocz vramu 

Bf2042 na najnizszych mozliwych ustawieniach 0 gry bo wywala z gry. Co chwile crashe i wlacza sie przez jakies 5 minut a na serwer probuje przez 15 (z zegarkiem w reku) 

Nie chce słyszeć w ogole o jakiś sterownikach grafy, reinstallach gry/systemu, o ustawieniach origina albo steama. 

Robilem wszystko. I to kilkukrotnie.

Wkur...a mnie to bo to jedna z moich ulubionych gier a dostaje od nich sygnały ze powinienem odpuścić sobie i iść grać w konkurencję bo ta o dziwo chodzi znakomicie na ultra.

2 Replies

• UWAGA

Udało się uruchomić bf2042 i grać.

Gra się dobrze!

NIestety to tylko złudne marzenie..

Owszem na serwerach z botami wszystko działa dobrze portal też ale co się okazało?

Na serwerach online ZABIJAJA MNIE DUCHY! Tak duchy! nie wczytuje mi tekstur od postaci a nawet czasami pojazdów przeciwników! 

W myśliwcu nie widziałem nawet samolotu swojego a co dopiero wnętrze jedyne co widze to hud wewnatrz samolotu. 

Mam juz naprawde dosyc tej gry i ide chyba do konkurencji. 

Psycha siadła, wybacz mi bfie.... ☹️ To były wspaniałe lata...

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.644 PostsLatest Activity: 8 days ago