KolonialPLNewcomer10 months agoBattlefield 2042 problem z ilością FPS Witam, Battlefield 2042 strasznie laguje, nie idzie praktycznie grać i5 7400 3GHZ Radeon RX 470 4GB 8GB RAM Gra na dysku SSD, komputer nie pracuje nawet na najwyższych obrotach mapka wczytuje...Show More
PolishDywanPLRising Newcomer10 months agoTo dość słaba konfiguracja, Ja mam RX 580 8GB 32GB RAM i Ryzen 7 5700G i około 120fps tylko
Featured PlacesBattlefield 2042 Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 10 days ago648 Posts
Battlefield 2042 Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 10 days ago648 Posts
Recent DiscussionsBłąd Czy ktoś to widzi ? chat buggggg Mam problem z chatem.Zawsze klikałem enter. I wyskakiwało okienko chatu mogłem pisać do wszystkich. Po wciśnięciu tab. Przeskakiwały mi okienka mogłem pisać do składu i grupy. Aktualnie ja wciskam en...Problem z BF2042 ścina cały system Witam mam duzy problem z grą, włączam gre chce dołączyć do meczu i podczas ładowania zawiesza mi sie wszystko, nie moge nic zrobic nawet zminimalizować gry, ponaga tylko reset kompa poprzez przycisk ...bug graficzny podczas grania z Ai czasami takie zielone kawalki czegoś mi wyskakują Zmiana języka w grze Witam od niedawna gram w Battlefield 2042 i mam problem z ustawieniem polskiej wersji językowej w mojej grze. Na EA podczas przeglądania mojej gry zauważyłem ze klucz który kupiłem do gry powinien ob...