Forum Discussion
Niestety ja to mam juz od kilku tygodni to samo.
W singla moge zagrac, ale nie daj boze jak zdecyduje sie na multiplayer. Laduje sie mi mapa i slysze i juz prawie jestem i zamyka sie mi BF albo robi sie frozen ekranu, albo wylacza, lub resetuje mi sie komputer.
Postanowilem ze juz nie mam sily na to wszystko bo juz wszystkiego wyprobowalem zrobilem czyszcze rejestrow i cash itd... i nic zadnej poprawy. Wiec format, nowa instalacja win 11 64 po instalacji, instalacja plyty glownej i reszte juz windows update zrobil. Odpalam Cyberpunk2077 i jest ok, gram i nic sie nie dzieje, inne gry to samo. Odplalam bf i zawsze w momenncie ladowania mapy.wszystko sie crashuje albo wylacza jak gdyby nic a czasem zrersetuje mi komputer..
Zaznacze ze jeszcze jak gralem w bf2042 to wmomencie koniec mapy i przechodzilem na nowa rozlaczalo mnie no to znolu odpalalem i laczylem sie do tej mapy i gralem i znowu zmiana mapy i wywala mnie z gry. A teraz juz nie moge wejsc nigdzie poza singlem. Jesli nie moge grac to zastanawiam sie czy nie jest pora wolac o zwrot pieniedzy bo tania ona nie jest a zawsze kupuje full wypas z wszystkimi dodatkami,
A moj sprzet to:
Asus Z690 A
CPU Intel i913900
Card name: NVIDIA GeForce RTX 4090
64GB RAM
Operating System: Windows 11 Pro 64-bit
MONITOR: 1- SAMSUNG NEO G9
57 inch curved
Dolaczam plik z DxDiag i nie mam do dzis rozwiazania.