WarnejczykNew Rookie4 months agoBattlefield2042 wyrzuca na pulpit. Witam panowie po przerwie około 4 miesięcznej pobrałem bf2042 z chęcią pogarnia, ale mam taki problem. Odpalę gre ładuje sie menu główne gry i nagle wyrzuca do pulpitu bez błędu i tak w kółko. Napewn...Show More
Featured PlacesBattlefield 2042 Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 11 minutes ago646 Posts
Battlefield 2042 Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 11 minutes ago646 Posts
Recent DiscussionsProblem z BF2042 ścina cały system Witam mam duzy problem z grą, włączam gre chce dołączyć do meczu i podczas ładowania zawiesza mi sie wszystko, nie moge nic zrobic nawet zminimalizować gry, ponaga tylko reset kompa poprzez przycisk ...bug graficzny podczas grania z Ai czasami takie zielone kawalki czegoś mi wyskakują Zmiana języka w grze Witam od niedawna gram w Battlefield 2042 i mam problem z ustawieniem polskiej wersji językowej w mojej grze. Na EA podczas przeglądania mojej gry zauważyłem ze klucz który kupiłem do gry powinien ob...Battlefild 2024 - problem z połączeniem z serwerem Witam, piszę tu ponieważ mam problem z połączeniem z serwerami. Widziałem że problem ten pojawiał się już na forum, niestety kroki które były tam podawane aby rozwiązać problem u mnie niestety nie za...Hej Szukam osoby która pomogła by mi odblokować nowe skórki widmo