Forum Discussion

Warnejczyk's avatar
Warnejczyk
New Rookie
6 months ago

Battlefield2042 wyrzuca na pulpit.

Witam panowie po przerwie około 4 miesięcznej pobrałem bf2042 z chęcią pogarnia, ale mam taki problem. Odpalę gre ładuje sie menu główne gry i nagle wyrzuca do pulpitu bez błędu i tak w kółko. Napewno nie jest to wina słabych podzespołów.

Co było robione, sterowniki nvidii aktualne, system zaktualizowany, reinstall gry i aplikacji ea, spójność plików gry i tak z 5 razy niestety nic nie pomogło.

Jako ciekawostkę Bf1/Bf5/beta Bf6. Działają normalnie. Proszę o pomoc bo się poddaje. Pozdrawiam ludziska 

46 Replies

• No niestety też dużo nagrzebalem i nic nie pomogło :/ a macie gre zakupiona przez steam? Czy ea?

• Widzę ze nie jestem jedyny już nawet robiłem reinstall całego systemu ale dalej to samo cos jest nie tak w plikach gry ale naprawa plików z poziomu aplikacji nic nie daje

• Warnejczyk's avatar
    Warnejczyk
    New Rookie
    6 months ago

Okej, okej ale naprawdę już mam dosyć 🤣 może się ktoś znajdzie i podpowie 😉

• Kpr_Matt's avatar
    Kpr_Matt
    Rising Traveler
    6 months ago

No ja mam dokladnie to samo. Jeżeli ci sie uda rozwiazac problem, to daj znac. Ja również kombinuje to będę pisał.

• Warnejczyk's avatar
    Warnejczyk
    New Rookie
    6 months ago

Robiłem robiłem, słuchaj mi bf5 i bf1 na EA działają normalnie, tylko bf 2042 cos nie może się włączyć. Aktualnie pobrałem go jeszcze raz mówię nowa aktualizacja gry nowe stery nvidia, pójdzie. Niestety to samo 

• Kpr_Matt's avatar
    Kpr_Matt
    Rising Traveler
    6 months ago

Mam to samo, ale nikt nic nie odpowiedział. Probowałem wszystkiego juz i problem jest tylko z BF2042 wywala do pulpitu i uwaga z EA FC25 gdzie gra zaczyna gubić fpsy. Forza Horizon 5 na ekstremalnych chodzi bez zarzutu, Wiedzmin chodzi bez zarzutu, BF6 chodził bez zarzutu, a po aktualizacjach bf2042 (tej wczesniejszej z 2 tyg temu) i EA FC zaczal sie problem, aktualizowalem tez windows, oraz sterowniki, tez to robiles? bo pomyslalem ze to problem przez aktualizacje windowsa, ale skoro tylko gry z EA APP nie dzialaja, to dzwine.... 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 1 month ago
648 Posts