Forum Discussion
Nie będę przytaczać błędów bo może nowe dojdą w kolejnym buildzie gry :D
Moje główne spostrzeżenie jest takie jak większośći postujących.
> Movement to bliżej ma do APEX Legends niż wcześniejszych Beefów.
> Podoba mi się holo z żółtą poświatą... wreszcie coś co pomaga w celowaniu.
> Specjaliści byliby dobrym rozwiązaniem gdyby chociaż inaczej wyglądali w US-RU teamach. Ciężko czasem skminić czy to wróg czy przyjazny.
> Na temat balansu się nie wypowiem bo obecny build w becie był lekko zbugowany.
> Dźwięk jest wiadomo do naprawy.
> EA - dajcie mapy z Battlefield 2 (2005) jak Karkand i Oman znowu, przeróbcie Mashtuur City! Mapy z BF4 jak Locker i Zavod, Firestorm i będzie HiT!!!
- 4 years ago
No i mamy pełną wersję (ponoć bo gra waży jakieś 48 GB na PC). Co na minus według mnie?
- Dalej nie ma normalnych tablic wyników i już raczej nie będzie. Pewnie w myśl tego by słabym graczom nie było przykro. Tylko utrudnia to wyłapanie i zgłaszanie cheaterów (mówię o takich co cisnęli po 80-150 killi przy zeru zgonach itd.). Odbiera to też trochę rywalizacji, szkoda.
- Za mało pojazdów, zdecydowanie za mało :D Na pewno mniej w porównaniu do "pacyfiku" z BF5, a mapy tam były raczej mniejsze. Gracze co raz bardziej narzekają na to, że mapy są za duże i jeśli nie można się zrespić na kimś to czeka nas dużo biegania. Wiem, że zwiększono liczbę pojazdów w porównaniu do bety, ale to dalej za mało. Wystarczyłoby zrobić jakieś mapy po prostu bez pojazdów (jak operacja podziemie albo ta druga w Afryce) dla równowagi i by Ci co nie lubią pojazdów mogli znaleźć coś dla siebie.- Brak wyszukiwarki serwerów to jakieś nieporozumienie. Tego kompletnie nie rozumiem. W BF5 mogłem chociaż pograć w ulubione mapy, miałem podgląd na kolejne w rotacji. Tutaj regres, przykro patrzeć kiedy jakaś gra cofa się w rozwoju jeśli chodzi o takie podstawowe elementy.
About Battlefield 2042
Recent Discussions
- 12 days ago
- 19 days ago
- 23 days ago
Wojownik na kołach
Solved25 days ago