Forum Discussion

bunio250's avatar
3 years ago

BF 2042 Brak możliwości przypisania klawiszy

Przez dwa dni nie była dostępna gra online. Teraz wróciła ale wszystkie moje klawisze zostały wyzerowane. Co gorsza nie ma możliwości przypisania ich na nowo. Po wyborze nowego klawisza dla danej funkcji nic się nie dzieje. Nie można wybrac nowego klawisza. Wcześniej to działało a teraz przestało

8 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @bunio250 

Wybacz późną odpowiedź. 

Czy udało Ci się rozwiązać problem z przypisaniem klawiszy? 

• U mnie też jest brak mozliwości przypisania klawiszy. To jakiś błąd czy tal juz zostanie ??

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    2 years ago
    @Wojhat Witam. Tak to jest błąd. Miałem go w sezonie 3. Aktualnie powinno działać jak należy bo niby został naprawiony. Spróbuj po klikać kilkukrotnie w odpowiednią rubrykę. W lewej rubryce przypiszesz tylko klawisze klawiatury a w prawej przyciski myszki.
  • Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    2 years ago
    @Wojhat Jesli problem będzie występował usuń folder settings w BF2042 znajdujacy się w Dokumentów. Zresetuje to ustawienia i pozwoli na konfigurację.
  • @EA_Kuba No to reraz dopiero się porobiło: w ogóle gra się nie uruchamia pomimo reinstalacji.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Wojhat 

Wybacz późną odpowiedź. 

Czy udało Ci się uruchomić grę? 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago
647 Posts