Forum Discussion

black_dragon_dz's avatar
2 years ago

Bf 2042. Trofeum Wojownik na kołach - problem . Zdobyte, a nie zaliczone

Nie zaliczyło trofeum „wojownik na kołach”. Pomimo uzyskania 1600 pkt. i zdobycia odznaki P1 pojazdu ( Recoon ) czyli czerwonej nie zalicza trofeum. W tej samej rundzie zdobyłem odznakę P1 granatu dymnego i wyświetliło ją na ekranie, niestety odznaki pojazdu nie wyświetliło w trakcie rundy tylko po jej zakończeniu razem z informacją, że mam nową skórkę pojazdu. Niestety trofeum nie wpadło . Próbowałem dodać odznakę do karty gracza , logowałem się ponownie na konto co niestety nic nie daje. Odznakę mam zdobytą, a trofeum nie mam. Co robić ? Mam ponad 900 godzin gry za sobą. Czemu nie zaliczyło trofeum ?

2 Replies

• Dawidblack132's avatar
    Dawidblack132
    Seasoned Novice
    29 days ago

Np jak to działa bo mi potrzebne :? Zagram w np fc26 zrobię trofeum i zadziała w bf ? . Bo ja . Mam 17 pojazdów t1 i 1789 godzin gry i nie wskoczyło 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @black_dragon_dzo 

Nie mamy niestety możliwości manualnego przypisania trofeum do Twojego konta. 

Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że trofea niekiedy "wpadają" w momencie zdobycia innych trofeów (nie koniecznie w tej samej grze). 

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.633 PostsLatest Activity: 4 hours ago