Forum Discussion

iraz77's avatar
2 years ago
Solved

BF2042 - PC - "Nie udało się uruchomić gry, Sprawdź połączenie internetowe"

Produkt: Battlefield 2042
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD NVidia GForce RTX 2070
Podaj ilość pamięci RAM w GB 164
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
W jakiej części gry pojawia się problem? Menu gry
W którym menu gry byłeś/byłaś kiedy pojawił się problem? menu EA app
Wybierz swój region Europa
Na którym serwerze się to stało?
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm)
Opisz pokrótce napotkany błąd: Gra nie uruchamia się. Pojawia sie komunikcat "Nie udało się uruchomić gry, Sprawdz połączenie internetowe" Stało się tak po jednej z aktualizacji (w listopadzie 2022). Probowałem wszelkich sposobów znalezionych w internecie. Takze odinstalowanie gry, odinstalowanie EA oraz Origina, czyszczenie pamieci podrecznej. Jednocześnie inne gry jak BF1 i BF5 działaja bez zarzutu. Internet światłowodowy też działa prawidłowo.
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Sytuacja powtarza sie każdorazowo przy uruchamianiu gry
Co się dzieje? NA EA APPS pojawia sie komunikat Nie udało się uruchomić gry, Sprawdz połączenie internetowe" Kiedy próbowałem wcześniej na Origin po kliknieciu uruchamiania gry, ekran wracal po chwili do widoku Origin
Co powinno się stać? gra powinna sie uruchamiac

Gra nie uruchamia się. Pojawia sie komunikcat "Nie udało się uruchomić gry, Sprawdz połączenie internetowe" Stało się tak po jednej z aktualizacji (w listopadzie 2022). Probowałem wszelkich sposobów znalezionych w internecie. Takze odinstalowanie gry, odinstalowanie EA oraz Origina, czyszczenie pamieci podrecznej. Jednocześnie inne gry jak BF1 i BF5 działaja bez zarzutu. Internet światłowodowy też działa prawidłowo.

• Znalazłem odpowiedz w koncu gdzies na forum dotyczącym problemów z FIFA na EA. Włącz  opcję "uruchom jako administrator" aplikacje EA jednocześnie WYłącz "uruchom jako administrator" zarówno grę BF2042 jak i EasyCheat (znajdziesz w folderze z grą)

EA- thanks for nothing ☹️

2 Replies

• Znalazłem odpowiedz w koncu gdzies na forum dotyczącym problemów z FIFA na EA. Włącz  opcję "uruchom jako administrator" aplikacje EA jednocześnie WYłącz "uruchom jako administrator" zarówno grę BF2042 jak i EasyCheat (znajdziesz w folderze z grą)

EA- thanks for nothing ☹️

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @iraz77 

Dzięki, że znalazłeś czas by podzieliś się z nami rozwiązaniem, które zadziałało u Ciebie -  Twoja odpowiedź może pomóc innym w przyszłości  +XP.

Poprawiłam nieco tytuł Twojego wątku, żeby lepiej oddawał treść postu.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago
647 Posts