Forum Discussion

sputnik3103's avatar
2 years ago
Solved

BF2042

Witam, czy ktos wie co oznacza kod błędu z BF2042: 1:86001S:66003S:239733663O:0B

• Dzięki za info. Niestety, jeśli Twoje konto zostało zbanowane nie będziemy w stanie tego rozpatrzeć tu na publicznym forum. W tym przypadku skontaktuj się z naszym zespołem korzystając z tego formularza.  

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @sputnik3103 

Komunikat, który podajesz może oznaczać problemy z połączeniem, więc na start wykonaj nasze podstawowe kroki.

Dodatkowo upewnij się, że możesz zalogować się do swojego profilu EA i że wszystkie Twoje dane są tam aktualne oraz czy posiadasz włączoną weryfikację logowania. 

W przypadku dalszych problemów podaj nam dodatkowe szczegóły:

- na jakiej platformie grasz

- w jaki sposób masz skonfigurowane połączenie (Kabel/ Wifi)

- czy korzystasz z VPN

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    2 years ago

@sputnik3103  Widzę, że na chwilę obecną nie otrzymaliśmy odpowiedzi od Ciebie. Daj znać jeśli nadal potrzebujesz pomocy. 

• Potrzebuje pomocy ponieważ pisałem do EA już tydzień temu i brak odpowiedzi. Zauwazylem ze dostałem blokadę na koncie nie mam pojęcia za co. Kupiłem wszystkie gry legalnie i jestem zdziwiony bo uważam ze niesłusznie dostałem bana. 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    2 years ago

Dzięki za info. Niestety, jeśli Twoje konto zostało zbanowane nie będziemy w stanie tego rozpatrzeć tu na publicznym forum. W tym przypadku skontaktuj się z naszym zespołem korzystając z tego formularza.  

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

Dzięki za update dotyczący Twojego konta. Mam nadzieję, że uda się Ci jak najszybciej uzyskać pomoc w sprawie bana na koncie.

Trzymam kciuki i pozdrawiam,

_Kalina

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago
647 Posts