Forum Discussion

BartoszGajda's avatar
3 years ago
Solved

BSV-M brak mozliwosci odblokowania

Mam problem z odblokowaniem broni bsv-m. Niestety z niewiadomych mi powodów gra nie chce zaliczyć drugiego wymogu tj. zabójstwa za pomocą karabinu snajperskiego z odległości przynajmniej 100m, ciągła wartość to 0/60 mimo używania różnych karabinów snajperskich i samopowtarzalnych oraz zabójstw nawet z 300/400 metrów.  

6 Replies

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    3 years ago
    @BartoszGajda Spróbuj odblokować broń w trybie solo/coop. Najlepsze mapy do odblokowywania broni/pojazdów/dodatkow to Odnowa/Porzucony lub Szpica. Co do zabójstw z 300 - 400 metrów, może gra ich nie rejestrować zapewne to błąd.
  • @Chytrooki Próbowałem na każdym trybie nawet hazard, z wszystkich snajperek od dxr do gol'a. Od 50 do 400 m. Problemem jest jakiś bug który nie rejestruje po prostu zabójstw na bsv-m'a, każda inna broń normalnie się odblokowuje.
  • Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    3 years ago

@BartoszGajda To skontaktuj się z EA. Napisz że pisałeś na forum, opisz że próbowałeś odblokować broń w różnych trybach gry z różnymi broniami i nie rejestruje Ci obrażeń. A Broń Ci jest potrzebna żeby być szczęśliwym człowiekiem 😛.

https://help.ea.com/pl/contact-us/

• @Chytrooki Tak zrobiłem. Miesiąc temu. 500 zł zgarnęli i mają człowieka gdzieś. Zero odzewu. Chyba pozostanie rzecznik praw konsumenta czy coś w tym stylu 🤷

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago
647 Posts