Easy anti-cheat kicking me out.
Produkt: Battlefield 2042
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD RTX 3070
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Tak
Jeśli tak to wymień z jakich programów korzystasz. discord, gdata, spotify ,xbox gamebar, nvidia
Czy po wyłączeniu tego oprogramowania odnotowywujesz jakiś efekt? Nie
W jakiej części gry pojawia się problem? Tryb dla wielu graczy
W jakim trybie? Conquest
Wybierz swój region Europa
Na którym serwerze się to stało? -
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 07.06.2023 15:40
Opisz pokrótce napotkany błąd: Easy anti-cheat wyrzuca mnie z gry. po 5 minutach
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie mam pojęcia.
Co się dzieje? Easy anti-cheat myśłi że łamie zasady używania go. Po zainstalowaniu nowego sesonu easy anti cheat wyrzuca mnie z gry po 5 minutach. Jestem studentem i posiadam na swoim komputerze wirtualne środowisko które nie jest aktywne podczas gry. Wcześniej nie napotykałem się z takim problem. Chce zaznaczyć że nie używam żadnych programów do oszukiwania gry bądź do polepszania moich statystk. Moge dołączyć plik video udowadniający moje stanowisko. Podczas gry mam włączone inne aplikacje takie jak Google chrome czy discord ale wcześniej taki problem się nie pojawiał. Chciałbym zaznaczyć też moje rozczarowanie jako że po tylu wpadkach jakie zaliczyła ta gra i jak byłem traktowany jako klient jest to kolejna rzecz która uniemożliwia mi cieszeniem się grą która kosztowała 250zł .
Co powinno się stać? Powinienem zostać w grze.
-
Hej @dziq77v2 @Morgun2000
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Poproszę Was abyście zaczęli od sprawdzenia plików lokalnych/naprawienie gry z poziomu klienta z którego uruchamiacie grę.