3 years ago
Fgm 148 javelin
Produkt: Battlefield 2042 Platforma:PlayStation 5 Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5 Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie W jakiej części gry pojawia się ...
I oprócz tego lampki imformująca o trybie ataku ciągle pokazuje tryb dir nawet przy znaczeniu laserem co powinna zapalić lampkę trybu top
Hej,
Z tego co kojarzę, namierzanie javelinem zostało znerfione wraz z aktualizacją 3.2.1. W patch notes niby wspomniane było tylko namierzanie strzałką namierzającą, ale jak na moje aktualny stan ma więcej sensu.
Wiem że NERF na strzałki ale nie na soflam miałbyć NERF na namierzanie piechoty javelinem bo ludzie go nad używali na piechocie ale nie wiem czemu poszło w namierzanie przez przeszkody gdyż pojazdy i tak stanowią duży problem tym bardziej gdy nikt nie próbuje ich redukować
Cytując osobę co zamieściła info na temat nerfa fgm148 javelin nie może namierzać strzałki namierzającej gdy ta nie jest poza polem widzenia ktoś na szybko zaznaczył soflam przypadkiem też prawdopodobnie
Kolejnym problemem javelina to trafienie w latający motor jak lata do przodu motor pocisk kręci się wokół motoru i nie umie trafić aż do wybuchu pocisku