Forum Discussion

Oddballll's avatar
2 years ago

HAZARD ZONE - BRAK LISTY GRACZY

Wchodząc do rozgrywki Hazard Zone nie można raportować ludzi którzy dopuszczają się oszustwa, a to dlatego iż lista graczy jest nieznana w menu podczas gry. Następnym błędem jest to że nawet jak cię zabije przeciwnik na mapie nie ma podglądu na to kto cię zabił ponieważ nie ma podświetlenia gracza po zabójstwie. W tym trybie można bezkarnie oszukiwać czego już nie raz doświadczyłem z powodu tych błędów. Nie ma puszczonego raportu to gracz może dowoli chetować. Proszę o zainteresowanie się tym zagadnieniem i naprawienie rozgrywki bo ludzie tam oszukują.

3 Replies

• Witam. Ja mam pole widzenia 85, w trakcie gry na mapie dużo się dzieje i jeśli przeciwnik mnie zabije to ciężko jest go również zidentyfikować ponieważ nie ma podglądu jaki to był gracz, a jego nick jest zbyt mały na takim polu widzenia. Jeśli by była taka możliwość już dawno bym raportował ludzi którzy oszukują. Dlatego że mechaniki te nie działają ludzie w tych rozgrywkach lubią się dopuszczać oszustwa bo nie można ich namierzyć.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Dzięki za podzielenie się z nami Twoimi uwagami. Doceniamy to 😉👍.  

Przekażemy je naszemu zespołowi. 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 4 years ago
647 Posts