Forum Discussion

MrHIDEn74's avatar
MrHIDEn74
Rising Newcomer
3 years ago

Hekerzy w grze

Zauważyłem że po update na serwerach gr jest znacznie uczciwsza przez kilka dni, może nawet tydzień.

Czy możecie wypuszczać pacha co tydzień?

Granie z tymi oszustami jest nieznośne i irytujące. Goście widzą przez ściany i strzelają z daleka pistoletem i lub kilkoma pociskami w głowę. W ciasnym zwarciu niektórzy gracze mają widoczną i nie naturalną przewagę. Czasem ma wrażenie że spotykam w grze Chucków Norisów. Goście potrafią rozgromić klika, kilkanascie osób w zwarciu a w statystykach widać że nigdy lub prawie nigdy nie umierają. Byoby fantastycznie jakbyście wypuszczali zmieniające adresy w pamięci pacze co tydzień. Bo widze ze te wasze zabezpieczenia są nic nie warte.

Druga sprawa to gracze PC też poinni mieć autoaim, choćby w jakimś stopniu bo to jest nie fair kiedy my PCtyowcy gramy z konsolami na tym samym serwerze.

Pozdrawiam

M K

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @MrHIDEn74 

Dziękuję za Twój wpis.

Chociaż nie możemy zagwarantować wprowadzenia zmian, przekażemy Twoją opinię do właściwego zespołu, aby jego członkowie zapewniali graczom rozgrywkę na jak najwyższym poziomie.

Pozdrawiam,

_Kalina

• jak haki są w grze to już nie jest gra to jest koniec gry bo haki opanują wszystko pieniądze  człowiek płaći a są haki  śmieszne 

• AIM assist nie jest taki op to bzdury wygadywane ludzi którzy nie wiedzą na kogo trafili jak gram na konsoli i nie używam AIM assista bo przeszkadza to co trafiliście to albo oszust zwykły albo jak tu towarzysz napisał płaconcy mógł mieć zmodyfikowany konwerter do sprzętu podpięty wtedy oszustwa mogą być słabo wykrywalne lub myszka z klawiaturą podpięta do konwertera specjalnego co fałszywie pokazuje że konsolowiec gra na padzie a w praktyce gra na myszce i klawiaturze z AIM assistem i tak mam podwieszone info na ten temat ale co poradzić z takimi ludźmi fair Play spada na ostatni plan dla nich

• Można im wygarnąć że są noobami ale co da i godność zeszła na psy powiem ta nie pacz na wszystkich konsolowców jak na oszustw bo tu działa w obie strony wasza precyzyja stabilizacja i czas reakcji jest o wiele lepsza niż normalnego gracza konsoli podkreślić normalnego bo tych z konwerterem nazywamy noobami bo nie umiął prostych rzeczy nauczyć się by normalnie gra tylko woli zapłacić za przewage

• nie wiem troche dziwne rozumowanie, gram zwiadowcą często moje statystyki wyglądają:
    35/4 + 65 asyst to nie czyni mnie oszustem 😉 

• Ta gra schodzi na psy jakim cudem gracze maja kill bot nie da nikogo zabić 

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.644 PostsLatest Activity: 7 days ago